Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Blijven BN'ers uit handen speurders in 'Hunted VIPS'?

Moeder en dochter op de vlucht; maandag, 20.25 uur, NPO 3

Deel:

In de VIPS-editie van Hunted (AVROTROS) proberen BN'ers uit handen van het opsporingsteam te blijven. Bilal Wahib, Oussama Ahammoud, Birgit Schuurman, Dennis Weening, Klaas van Eerden, Kim Feenstra, Fajah Lourens en haar dochter Irem Lourens doen mee aan Hunted VIPS.

Na vijf seizoenen van de realityserie Hunted waarin onbekende Nederlanders uit handen proberen te blijven van het opsporingsteam, is het nu de beurt aan bekende Nederlanders. De presentatoren Klaas van der Eerden en Dennis Weening slaan samen op de vlucht. Ook de acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud vormen een duo.

Fajah en Irem Lourens

Het voortvluchtige model Kim Feenstra krijgt in Hunted VIPS gezelschap van actrice Kim Feenstra. Fitnessgoeroe Fajah Lourens probeert samen met haar dochter Irem uit handen van de opsporingsdiensten te blijven.

(Tekst loopt door onder de video.) 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

In de nieuwe reeks Hunted VIPS zetten zij alles op alles om de speurneuzen voor te blijven. Dat valt nog niet mee, want de hunters hebben nu eenmaal veel middelen tot hun beschikking. Bovendien lijkt het wel alsof overal in Nederland beveiligingscamera's hangen.

BN'ers in het nadeel op hun vlucht?

Is het extra moeilijk om onder de radar van de hunters te blijven als iedereen weet wie je bent? Misschien kunnen de BN'ers hun bekendheid ook juist in hun voordeel aanwenden. De 'triple A-voortvluchtigen' proberen in Hunted VIPS zeven dagen uit handen van de speurders te blijven. 

Hunted VIPS - deelnemers

In de nieuwe reeks Hunted VIPS krijgen vier duo's van bekende Nederlanders opdracht om zeven dagen uit handen van de autoriteiten te blijven:
 
• Klaas van der Eerden (presentator) en Dennis Weening (presentator)
• Kim Feenstra (model) en Birgit Schuurman (actrice) 
• Fajah Lourens (fitnessgoeroe) en haar dochter Irem Lourens
• Bilal Wahib (acteur) en Oussama Ahammoud (acteur)

Vanaf 25 januari, iedere maandag, 20.25 uur, NPO 3

Beeld: AVROTROS 

Kijk 'Hunted VIPS' hier terug

--:--