Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Colton Burpo: "Mijn hemelse 'ervaring' is waar"

"Ik hoop dat door mijn verhaal mensen Jezus zullen leren kennen"

Na de bekentenis van de Amerikaanse jongen Alex Malarkey dat zijn boek 'The boy who came back from heaven' een verzonnen verhaal is, laat Colton Burpo weten dat zijn hemelse 'ervaring' wel klopt. "Ik sta achter het verhaal dat beschreven is in mijn boek 'Heaven is for Real'. Ik herinner me nog steeds wat er gebeurd is."

Deel:

De inmiddels volwassen Colton schrijft het volgende op zijn Facebook-pagina:

"Ik weet dat de afgelopen dagen veel gepraat is over de ervaringen die verschillende mensen hebben gehad in de hemel. Bij deze wil ik iedereen laten weten dat ik volledig achter mijn verhaal sta dat is beschreven in het boek 'Heaven is for Real'. Ik herinner me nog steeds dat ik daar ben geweest. Ik wil doorgaan met het vertellen van mijn verhaal omdat het al zoveel mensen heeft geholpen. 

Mensen twijfelen misschien aan mijn verhaal maar het is goed om te weten dat ik niet ben gedwongen of overgehaald om mijn ervaringen te delen. Ik wilde mensen mijn verhaal vertellen. Ik deelde het zelfs eerst met mijn vrienden en inwoners van het dorp voordat het boek 'Heaven is for Real' er was. 

Ik hoop dat door mijn verhaal mensen Jezus zullen leren kennen.

Hij houdt echt van je!

Colton Burpo.

De reactie van Colton komt voort uit de bekentenis van Alex Malarkey waarin hij zegt dat hij gelogen heeft over zijn 'bezoek' aan de hemel. In het boek dat hij daarover samen met zijn vader schreef, beweerde hij dat hij stierf en naar de hemel ging. 'The Boy Who Came Back From Heaven' werd een Amerikaanse bestseller.

Heaven is for Real 
Het boek 'Heaven is for Real' (in Nederland bekend als 'De jongen die naar de hemel ging') beschrijft het hemelse bezoek van de 4-jarige Colton. Wanneer hij ternauwernood een zware operatie overleeft, is de familie dolgelukkig. Groot is hun verbazing als hij maanden later begint te vertellen over de tijd die hij in de hemel heeft doorgebracht: dat hij zijn zusje, van wie het leven na twee maanden eindigde in een miskraam en over wie nooit werd gesproken, heeft gezien. Ook heeft hij zijn overgrootvader en zelfs Jezus ontmoet.

Met de ontwapenende onschuld van een kind, beschrijft Colton Jezus, de engelen, de grootheid van God, en hoeveel Hij van ons houdt.

Foto: USA Today

--:--