Ga naar submenu Ga naar zoekveld

‘Meer dan verwacht’: hoe doet alleenstaande drielingmoeder Tatiana het allemaal?

Dit beleeft Tatiana met haar drieling in week 2 van ‘Meer dan verwacht’

In de serie ‘Meer dan verwacht’ volgen we Tatiana, die in haar eentje de eenjarige drieling Hope, Faith en Charity opvoedt. Daarnaast start ze een eigen bedrijf. Hoe doet ze het allemaal? Dit maken Tatiana en haar meisjes de komende week mee.

Deel:

Aflevering 6

Tatiana is opnieuw met dochter Hope in het ziekenhuis. Omdat Hope sinds haar geboorte een hartafwijking heeft, moet zij regelmatig naar de cardioloog voor een check-up. Nu Tatiana toch in het ziekenhuis is, brengt ze meteen een bezoek aan de Intensive Care afdeling. Een plek waar ze veel met Hope heeft meegemaakt …

Aflevering 7

Tatiana gaat voor het allereerst met Hope, Faith en Charity op vakantie. De sfeer zit er goed in, maar zal dat ook zo blijven?

Het beste van Opgroeien & Gezin tweewekelijks in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Aflevering 8

Tatiana stort zich in een nieuw avontuur: ze start een nieuw bedrijfje. Als alleenstaande drielingmoeder weet Tatiana dat je werk en moederschap soms móet combineren, dus op de dag dat Tatiana officieel gaat tekenen voor het openen van haar BV., neemt ze Charity mee.

Aflevering 9

Hope, Faith en Charity zijn bijna 2 jaar en worden met de dag brutaler en dat is best pittig voor Tatiana. Terwijl de meisjes op de crèche zijn, laat Tatiana een flinke symbolische tatoeage zetten. De dames gaan ook op stap met opa. En oma Jolanda helpt met het op orde brengen van de enorme chaos in Tatiana’s huis.

Aflevering 10

Tatiana ziet de herfst als het ideale moment om de meisjes wat bij te brengen over de natuur en de wisselingen van de seizoenen. De familie gaat daarom het bos in om na afloop gezellig thuis te gaan vingerverven. Natuurlijk krijgen Faith, Charity en Hope de vrije hand.

Kijk hier wat Carlo en Fahishta beleven in de tweede week van de serie Meer dan verwacht.

--:--