Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Meer dan verwacht': drielingouders Carlo en Fahista hebben slaaptekort

Dit beleven Carlo en Fahishta met hun drieling in week 1 van ‘Meer dan verwacht’

Carlo en Fahishta zijn dag en nacht in touw met hun drieling Naila, Justice en Joah. Het vinden van balans tussen beschikbaar zijn voor de kinderen en je leven weer oppakken blijkt niet eenvoudig. Hier vind je hun belevenissen in ‘Meer dan verwacht’ voor de komende week.

Deel:

Aflevering 1

Carlo en Fahishta hebben een strak schema. Om en om slapen ze in de woonkamer om voor hun twee maanden oude drieling Naila, Justice en Joah te zorgen. Carlo begint met de nachtshift en Fahishta neemt het midden in de nacht van hem over. Het leven van het stel staat volledig in het teken van flesjes, luiers en slaaptekort. Hoe houden zij dit vol?

Aflevering 2

Carlo heeft voor Fahishta een verrassing gepland. Om even haar hoofd leeg te maken, krijgt zij een beautybehandeling, maar met in haar hoofd de chaos van Carlo en de drieling thuis, is ontspannen een flinke opgave. Carlo wil graag dat de kinderen voor de eerste keer in hun eigen bedje gaan slapen, zodat en het stel sinds maanden weer samen in één bed kan slapen. Is dat ze gegund of hebben de baby’s andere plannen?

Het beste van Opgroeien & Gezin tweewekelijks in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Aflevering 3

Carlo en Fahishta gaan met hun drieling Naila, Joah en Justice naar het consultatiebureau om te kijken of alles goed gaat met de ontwikkeling. Daarna gelijk door naar de autodealer, want met een groeiende drieling moet je wel een auto hebben waar iedereen in past. Een proefrit maken en een goed gesprek voeren met de koper, terwijl de kinderen mee zijn, is best een uitdaging.

Aflevering 4

Carlo gaat eindelijk weer een dagje naar kantoor. Dit betekent wel dat Fahishta vandaag de hele dag alleen is met de drieling. Samen maken ze de drieling klaar voor de dag en daarna vertrekt Carlo naar zijn werk. Het zorgen voor de drieling is intens en vraagt veel energie. Tijd voor elkaar is er maar weinig, dus om toch een beetje te genieten gaat het stel voor het eerst uit eten, samen met de drieling.

Aflevering 5

Carlo en Fahishta maken zich klaar voor een nieuwe mijlpaal: drieling Naila, Justice en Joah gaan voor het allereerst in Almere naar de opvang. Nadat het stel maandenlang tussen de luiers heeft gezeten, mogen ze de zorg nu heel even overdragen aan een ander. Dat betekent dat Carlo en Fahishta eindelijk wat tijd voor elkaar hebben. Maar is Fahishta daar eigenlijk wel klaar voor?

Bekijk hier wat Mieke en Nick meemaken in week 1 van Meer dan verwacht.

Bekijk hieronder de trailer van Meer dan verwacht.

--:--