Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eerste trailer van 'Bevrijdende liefde' gedeeld: wij kunnen niet wachten!

Bekijk hier de beelden van Redeeming Love

Francine Rivers wist al vele harten te bereiken met haar bestseller 'Bevrijdende liefde'. En het zou zomaar kunnen dat ze er fans bij krijgt. Haar verhaal over de genezende kracht van liefde is straks namelijk niet alleen op papier te lezen, maar ook via het witte doek te bekijken.

Deel:

Bevrijdende liefde is een hervertelling van het Bijbelboek Hosea. Het verhaal speelt zich af in 1850 in Californië waar de 'Gold Rush' in volle gang is. Angel wordt als jong meisje misbruikt en later gedwongen om haar lichaam te verkopen. Van mannen verwacht zij niks anders dan geweld. Tot de gelovige Michael Hosea op haar pad komt en meer in haar hart geïntereseerd lijkt dan in haar uiterlijk. Kan Angel haar hart voor hem openen? Of heeft ze meer nodig om haar gebrokenheid te genezen?

Het boek werd in 1991 gepubliceerd in Amerika.De eerste Nederlandse vertaling van het boek kwam in 2000 uit en werd al gauw een bestseller. Terwijl mensen diep in het verhaal verzonken waren, maakte regisseur D.J. Caruso plannen voor een film, en in 2020 werd het nieuws gedeeld dat er ook daadwerkelijk een verfilming zou komen. Fans reageerden enthousiast, maar toen bleef het een poos stil.

Elke acteur en crewlid voelde de betekenis van het verhaal dat we vertelden

Tot 19 oktober 2021, op deze dag wordt eindelijk de eerste trailer van de film gedeeld. Een welkom voorproefje. Francine Rivers zelf werkt mee aan de verfilming als uitvoerend producent. Over de film zegt de regisseur: ''Ik ben blij voor de fans van het boek, en zelfs voor diegenen die het boek niet hebben gelezen, dat ze Angel's reis op het grote scherm kunnen ervaren, waar het thuishoort. Elke acteur en crewlid voelde de betekenis van het verhaal dat we vertelden.''

In de trailer zie je Abigail Cowen als Angel en Tom Lewis als Michael Hosea. De film zal begin 2022 in Amerika te zien zijn in de bioscopen. Wanneer we de film in Nederland kunnen bewonderen is nog niet bekend, maar de trailer belooft in ieder geval veel goeds. Nu zullen we je echt niet langer laten wachten, bekijk de beelden hieronder.

Trailer Redeeming Love

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Images © Universal Pictures or related entities. Used for publicity and promotional purposes.

Respect, de film over het leven van Aretha Franklin: "De muziek alleen al is genoeg reden om ‘m te zien."

Geschreven door

Judit van Dijk-Besters

--:--