Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Elbert Smelt vernoemt pasgeboren zoontje naar Kinga Bán

Hoera! Jesse King is geboren

Hoera! Trinity-zanger en EO-presentator Elbert Smelt laat op Instagram zijn pasgeboren zoontje zien. Elbert en zijn vrouw Linda kozen voor de bijzondere naam: Jesse King. Vernoemd naar hun dierbare vriendin Kinga Bán die in 2019 overleed.

Deel:

“Toen Jesse nog in de buik van Linda zat moest ik een liedje van onze lieve vriendin Kinga zingen voor Nederland Zingt: 'Deel met mij in de overvloed, er is genoeg. Voel je vrij jezelf te zijn, want je bent en blijft altijd welkom.’ De tekst ademt zozeer wie Kinga was dat ik volschoot.” Schrijft de zanger op Instagram. “En toen moesten we een naam kiezen voor ons jochie. Het werd Jesse King. Want zo noemden we Kinga het vaakst: King.”

Een kusje van Kinga en de King

“En afgelopen week werd 'ie dus geboren en keek ik in de ogen van ons zoontje, de kroon op ons gezin. Hij keek me aan, zo net vanuit de donkere creatieve wereld van de overkant, en het leek alsof Kinga samen met de King nog vlak voor zijn geboorte hem een kusje op z’n voorhoofd hadden gegeven. En natuurlijk schoten Linda en ik weer vol, zoveel geluk is niet te bevatten natuurlijk! We zijn super dankbaar en overjoyed.”

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Zangeres Kinga Bán (37) overleden: ‘Als ik sterf, ga ik naar een plek waar het goed is’

Lees ook over:

Zangeres Kinga Bán (37) overleden: ‘Als ik sterf, ga ik naar een plek waar het goed is’

Beluister 'Altijd Welkom'

Kijk en luister hieronder naar het lied van Kinga tijdens de opname van Nederland Zingt waarbij Elbert volschoot.

Gratis: Boekje met 300 Bijbelse babynamen

Op zoek naar een Bijbelse naam? Bestel nu gratis het boekje ‘Bijbelse babynamen’. In dit online boekje vind je maar liefst 300 Bijbelse babynamen, inclusief hun betekenis. En je ontvangt ook nog eens vier inspiratiemails, boordevol tips, mooie teksten voor op een geboortekaartje en artikelen over (geloofs)opvoeding.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Foto: Instagram Elbert Smelt

--:--