Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Emma en Klaas moesten na de bevalling met spoed naar de IC

Handen aan de couveuse, woensdag 12 oktober om 21.30 uur op NPO 1

In de slotaflevering van 'Handen aan de couveuse' maken we kennis met Emma en Klaas. Na een voldragen zwangerschap zijn ze ouders geworden van hun derde dochter: Fiene. Maar vlak na de bevalling gaat het onverwacht mis. Fiene kan niet goed zelf ademen en de situatie is kritiek.

Deel:

Emma (33) en Klaas (35) leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen tijdens een zomerkamp, waar ze allebei actief waren als kampleider. Al snel sloeg de vonk over. Inmiddels wonen ze samen met hun dochters Sofie (6) en Norah (3) in Delft.

Duurzaam leven en reizen

In het dagelijks leven werken Emma en Klaas allebei in het onderwijs. Hun vrije tijd proberen ze zoveel mogelijk met de kinderen door te brengen. Reizen naar mooie plekken geeft hen het ultieme geluksgevoel. Ver weg of dichtbij, dat maakt voor hen niet uit. Ze zijn gek op het buitenleven en vinden het leuk om met hun tent te kamperen in de natuur.

Duurzaam leven staat bij het gezin hoog in het vaandel. Ze zien het dan ook als een uitdaging om hun leefstijl iedere dag een beetje meer duurzaam te maken.

Dol op familie

Klaas en Emma hebben veel dezelfde interesses, zo zijn ze allebei muzikaal én dol op familie. Hun dochters zijn niet voor niets groot fan van alle opa’s en oma’s die dagelijks bij hen over de vloer komen.

Emma en Klaas zie je in aflevering 6 van 'Handen aan de couveuse'. Kijk de aflevering nu op NPO Start.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Opgroeien & Gezin

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Opgroeien & Gezin

In onze tweewekelijkse nieuwsbrief bieden we je inspirerende (geloofs)verhalen, de mooiste podcasts en programma's die raken.

Inschrijven
--:--