Ga naar submenu Ga naar zoekveld

8x tips voor vintage en tweedehands kerstshoppen

Tweede kans kerst

Shoppen in de kerstperiode brengt veel gezelligheid met zich mee. Helemaal als je besluit je te richten op knusse vintage en tweedehands winkels en (kerst)markten. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben wij hier wat tips voor de leukste plekjes voor een kerstshopsessie!

Deel:

Vintage & More in Leiden

Leiden is sowieso al een leuke stad, maar dat je midden in het centrum ook nog eens deze vintagewinkel kunt binnenwandelen, is natuurlijk helemaal geweldig. Van tweedehands kleding en accessoires tot brocante meubels, je vindtage het er allemaal!

https://kringloopvintagemore.nl/

Kerstmarkten

In de kerstperiode kun je een bezoekje aan een kerstmarkt eigenlijk niet overslaan. Wanneer je op zoek bent naar een knusse kerstmarkt, is kerstfee.nl een goede tip. Op deze site zie je welke kerstmarkten je in Nederland kunt bezoeken. Check voordat je op jacht gaat naar tweedehands kerstverlichting en warme glühwein wel even of een markt daadwerkelijk doorgaat.

Snuffelmug in Haarlem en Heemstede

De naam zegt het al: in dit kringloopwarenhuis kun je heerlijk snuffelen en schatzoeken tussen de tweedehands spulletjes. Extra leuk: in het naaiatelier kun je kleding kopen van restmaterialen of je eigen kleding laten vermaken tot iets anders. Wie weet scoor jij hier jouw kerstoutfit van dit jaar!

snuffelmug.nl

Meuk is leuk

Op meukisleuk.nl kun je alles vinden over allerlei tweedehandsmarkten in heel Nederland. Op zoek naar een brocante markt of juist een boekenmarkt? Op deze site vink je je marktvoorkeuren aan en je ziet meteen waar en wanneer je terecht kunt.

meukisleuk.nl

VINT in Amersfoort

VINT is een stijlvolle en ruime kringloopwinkel waar je je hart kunt ophalen aan allerlei producten: van vintage en retro meubelstukken tot vinyl en kleding. De winkel zelf is al een plaatje, laat staan de vondsten die jij hier gaat doen!

vintamersfoort.nl

Kringloop Hierden

Deze kringloopwinkel in Hierden is extra uniek door de locatie. De winkel is namelijk gevestigd in de prachtige oude pastorie van de Dorpskerk.

facebook.com/Kringloophierden

De Kuubskist in Lemmer

Dit ecologische kringloopcentrum in Friesland staat, naast het aanbieden van tweedehands spullen, helemaal in het teken van duurzaamheid, respect voor mens en milieu en maatschappelijk ondernemen. In het café kun je genieten van biologische koffie en thee. De producten in de winkel zijn uitgestald in aardappelkisten die eerder gebruikt zijn door boeren: de zogenaamde kuubskisten.

kringlooplemmer.nl

Frans Tweedehands in Heerlen

In deze winkel kun je heerlijk speuren tussen allerlei spulletjes. De winkelervaring is hier net zo nostalgisch gezellig als de naam al doet vermoeden.

franstweedehands.nl

Geschreven door

Ruth Blankesteijn-Petri

--:--