Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hans van Wolde kampt met problemen bij bouw 'Brut 172'

Woensdag, 21.30 uur, RTL 4

Deel:

In het Limburgse dorpje Reijmerstok heeft chef-kok Hans van Wolde een vervallen boerderij gekocht. Zijn droom is om hiervan het mooiste en beste restaurant van Nederland te maken: Brut 172. In de serie Brut, dromen onder grote druk (RTL 4) zien we dat hij veel tegenslagen moet overwinnen. In deze aflevering doen zich problemen voor bij de bouw. 

Voor Hans van Wolde is het moment gekomen waarop hij zijn dromen wil gaan najagen: het openen van zijn nieuwe restaurant Brut 172. Het moet niet zomaar een restaurant worden, maar het beste en mooiste restaurant van Nederland. Een unieke plek waar beleving centraal staat. In de realityserie Brut, dromen onder grote druk volgen we chef-kok Hans van Wolde twee jaar lang tijdens het verwezenlijken van zijn droom. 

(Tekst loopt door onder de foto.)

Hans van Wolde Brut 172
Bij de bouw van Brut 172 doen zich problemen voor. Vindt Hans van Wolde een tijdelijke oplossing?. Credits: RTL/Rayzor Sharp.

De bouw van Brut172 is eindelijk gestart, maar er doen zich al direct problemen voor. Chef-kok Hans van Wolde heeft een nieuw idee hoe hij zijn periode zonder inkomen kan overlappen, namelijk met een pop-uprestaurant. Toch zien we in deze aflevering van Brut, dromen onder grote druk dat er bij de bouw van Brut172 concessies moeten worden gedaan.

Brut, dromen onder grote druk

Chef-kok Hans van Wolde koopt een vervallen boerderij in het Limburgse dorpje Reijmerstok. Het is de droom van de sterrenchef om hier het mooiste en beste restaurant van Nederland van te maken: Brut 172. In de nieuwe realityserie Brut, dromen onder grote druk ziet de kijker vanavond dat Hans te maken krijgt met nieuwe tegenslagen.

Woensdag 10 februari, 21.30 uur, RTL 4

Beeld: RTL/Rayzor Sharp

--:--