Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Karin Bloemen staat Nikita (19) bij in 'Vier handen op één buik'

Heftige tijd voor aanstaande moeder; dinsdag, 20.25 uur, NPO 3

Deel:

De 19-jarige Nikita raakt onverwacht zwanger. Ondertussen heeft haar moeder een levensbedreigende longziekte. Vanavond zien we in Vier handen op één buik (BNNVARA) hoe cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen de aanstaande moeder bijstaat in deze heftige tijd. 

Het is een verrassing voor de 19-jarige Nikita als ze zwanger blijkt te ziijn van haar vriend, de 23-jarige Swen. Een stabiele thuisbasis heeft Nikita, die we vanavond leren kennen in Vier handen op één buik, zelf nooit gekend. Ze vindt het daarom belangrijk om hun kindje meer te kunnen bieden dan ze zelf in haar jeugd heeft gehad.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Vier handen op één buik Karin Bloemen Nikita
In 'Vier handen op één buik' helpt Karin Bloemen de zwangere Nikita door een roerige tijd. Credits: BNNVARA.

Tijdens haar zwangerschap gaat Nikita een bewogen periode tegemoet. Haar moeder vecht namelijk tegen een levensbedreigende longziekte. In deze aflevering van Vier handen op één buik helpt de kleurrijke Karin Bloemen de aanstaande moeder door deze roerige tijd. 

Vier handen op één buik: Nikita en Karin Bloemen

In de reportageserie Vier handen op één buik laten jonge aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun baby. Een bekende moeder staat ze bij. Nikita (19) krijgt in deze aflevering hulp van cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen (60).

Dinsdag 15 december, 20.25 uur, NPO 3 

Beeld: BNNVARA

Kijk 'Vier handen op één buik' hier terug

--:--