Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kerstspecial 'Wie kent mij nog?'

Hoe eenzaam wordt deze Kerst?; donderdag, 23.00 uur, NPO 2

Deel:

In oktober vertelden Roelie, Catherina, Jan, Sander en Bryan in Wie kent mij nog? (EO) over hun eenzaamheid. In een kerstspecial van het programma gaan we opnieuw bij hen langs om te vragen hoe het nu met hen gaat. Zijn ze inmiddels minder eenzaam? En hoe vieren ze dit jaar Kerst?

Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid in oktober deelde de EO levensverhalen van vijf eenzame mensen. In Wie kent mij nog? vertellen zij hoe hun eenzaamheid is ontstaan en hoe het is om eenzaam te zijn. Het zijn aangrijpende portretten waaruit blijkt dat eenzaamheid veel verder gaat dan het ontbreken van sociaal contact.

Lees ook: Eenzame portretten in nieuw seizoen 'Wie kent mij nog?'
Lees ook: Eenzame portretten in nieuw seizoen 'Wie kent mij nog?'

Vanwege de coronacrisis is er geen reünie aan de kerstdis, zoals vorig jaar. Maar we gaan in deze kerstspecial van Wie kent mij nog? wel bij deze mensen langs om te kijken hoe het met ze is. Roelie, Catherina, Jan, Sander en Bryan vertellen of ze inmiddels een minder eenzaam bestaan leiden. 

Kerstspecial 'Wie kent mij nog?

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid in oktober van dit jaar vertelden Roelie Post, Jan Terlouw, Sander Veenman, Catharina de Cocq en Byan Vreijsen in Wie kent mij nog? over hun eenzame bestaan. In een kerstpecial van het programma wordt duidelijk hoe het nu met hen gaat. 

Donderdag 24 december, 23.00 uur, NPO 2
(Herhaling: zaterdag 26 december, 12.30 uur, NPO 2)

Kijk 'Wie kent mij nog?' hier terug

--:--