Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kinderen 'juf Chantal' rennen gillend rond in 'Chantal komt werken'

Donderdag, 20.30 uur, RTL 4

Deel:

Chantal Janzen oefent iedere donderdagavond een beroep uit waarin ze geen enkele ervaring heeft. In deze aflevering van Chantal komt werken (RTL 4) staat de actrice en zangeres voor een grote uitdaging. De kijker ziet hoe ze aan de slag gaat als 'juf Chantal'. Maar is dat wel zo'n goed idee?

Kan Chantal Janzen 24 leerlingen van 6 jaar in bedwang houden? De kinderen maken het de invaljuf op hun basisschool niet bepaald makkelijk. Ze zien hun kans schoon om te laten zien waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Hopelijk leert de onervaren juf heel snel orde houden.

Rijdende supermarkt

Ook trekt Chantal een dag op met Tonneke, die in Tilburg met haar rijdende supermarkt van deur naar deur rijdt. De dag begint om al om 6.00 uur, als de wagen moet worden bevoorraad. De Tilburgse heeft een groot hart, wat helaas ten koste gaat van de inkomsten. Chantal wil daar verandering in brengen en zet een woonwijk totaal op zijn kop.

Chantal komt werken

Actrice en zangeres Chantal Janzen maakt in deze serie kennis met diverse beroepen. Ze merkt dat haar tijdelijke collega’s steeds enthousiaste verhalen over hun werk vertellen. In Chantal komt werken gaat er keer op keer een wereld voor haar open als ze aan het werk gaat in een omgeving die ze niet kent.

Donderdag 4 juni, 20.30 uur, RTL 4

Beeld: William Rutten

--:--