Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lovende recensies docu 'Het leven gaat niet altijd over tulpen'

Trouw: 'De hoeksteen van de samenleving in voor- en tegenspoed'

Na de docu 'Het leven gaat niet altijd over tulpen' zijn er recensies verschenen in de (landelijke) dagbladen. Mooie lovende recensies die de essentie van de docu beschrijven.

Deel:

In Trouw schreef Renate van der Bas een column genaamd 'De hoeksteen van de samenleving in voor- en tegenspoed'

In het AD schreef Angela de Jong haar column met de titel 'Ik kan wel weer brommen over de Hazes-overkill, maar ik heb het liever over deze docu'

Het NRC kopte met het artikel van Arjen Fortuin: 'Als moeder plotseling tot stilstand komt'.

Han Lips schrijft voor Het Parool zijn recensie met de kop 'Na haar hersenbloeding is de moeder van Irene Schouten nooit meer de oude geworden'. 

De Volkskrant kopte met het artikel van Arno Hautema: 'In 'het leven gaat niet altijd over tulpen' zijn de successen maar zijlijnen in het verhaal dat draait om moeder Jolanda'. (Dit artikel is alleen te lezen voor abonnees)

Erik Jonk schreef voor Metronieuws 'Waarom de docu over familie Irene Schouten en zieke moeder zo indrukwekkend is'.

tulpen docu

Docu gemist?

Heb je de documentaire over de familie Schouten gemist?

Het leven van de familie Schouten draait om tulpen en topsport. Met elkaar runnen ze een groot internationaal tulpenbedrijf en kinderen Irene en Simon schaatsen op wereldtopniveau. Als moeder Jolanda door een hersenbloeding onverwacht veel zorg en aandacht nodig heeft, verandert alles. Hoe verhoudt de familie zich in deze nieuwe situatie tot elkaar, het schaatsen en het bedrijf?

Kijk de docu via NPO Start

--:--