Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Marcel Levi in 'College Tour': 'Ik wil in het nieuwe kabinet'

Dinsdag, 20.35 uur, NPO 2

Deel:

In het interviewprogramma College Tour (KRO-NCRV) stellen studenten onder leiding van presentator Twan Huys vragen aan een gast. In deze aflevering is ziekenhuisbestuurder en hoogleraar geneeskunde Marcel Levi te gast. Hij wil minister van Volksgezondheid worden in het nieuwe kabinet.

Tijdens de hoogste pieken van de coronacrisis gaf Marcel Levi leiding aan zeventien ziekenhuizen in de Britse hoofdstad Londen, waar hij ook zelf als arts aan het bed stond. In de media kwam de hoogleraar de laatste maanden regelmatig aan het woord over de bestrijding van de coronapandemie.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Marcel Levi College Tour minister kabinet
Hoogleraar Marcel Levi uit in 'College Tour' kritiek op het Nederlandse vaccinatiebeleid. Credits: KRO-NCRV en Shutterstock.

Hij heeft ruim 750 wetenschappelijke publicaties op zijn naam, een lange bestuurlijke ervaring en hij kan zijn mening goed onder woorden brengen. Vanavond interviewen Twan Huys en een groep studenten Marcel Levi in College Tour. Hij zegt in het programma dat hij de volgende minister van Volksgezondheid wil worden. Hoe denkt hij de coronabestrijding te verbeteren?

College Tour: Marcel Levi

In College Tour interviewen studenten onder leiding van presentator Twan Huys gasten die naam hebben gemaakt in hun vakgebied. Vanavond is hoogleraar Marcel Levi te gast in het programma. Hij heeft kritiek op het Nederlandse coronabeleid en zou graag toetreden tot een nieuw kabinet.

Dinsdag 18 mei, 20.35 uur, NPO 2

Beeld: KRO-NCRV en Shutterstock

Kijk 'College Tour' hier terug

--:--