Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mars voor het Leven op 14 november in Den Haag

Geen mars op straat, wel livestream

Stichting Schreeuw om Leven blijft aandacht vragen voor de bescherming van het ongeboren leven. Op zaterdag 14 november 2020 willen ze dat doen door middel van de 28ste Mars voor het Leven. Het programma van deze mars wordt dit jaar wel anders dan andere jaren.

Deel:

Op 14 november 2020 zal Stichting Schreeuw om Leven een livestream uitzenden vanuit Nieuwspoort in Den Haag. "Dit jaar dus geen duizenden pro-lifers die een indrukwekkende stille mars door een stadscentrum lopen zoals de afgelopen jaren, maar een livestream voor heel Nederland," vertelt projectmanager Albert Holtvluwer. "Ook worden er verschillende lokale bijeenkomsten georganiseerd zodat men samen de interactieve livestream kan bekijken. In deze livestream krijgt men boeiende toespraken te zien van politici zoals SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij en diverse ervaringsdeskundigen. Ook kan men kijken naar een symbolische mars rond de Hofvijver door een aantal genodigden. Na afloop kan men via de livestream vragen stellen aan de sprekers."

"Dit alles maakt 2020 een uniek jaar voor de Mars van het Leven. Er wordt veel meer ingezet op korte boodschappen over ons werk en onze missie. Hiermee willen we opnieuw aandacht vragen voor de 30.000 ongeboren kinderen die jaarlijks worden geaborteerd en oproepen tot betere hulpverlening aan vrouwen en hun partners."

Stichting Schreeuw om Leven is een christelijke pro-life organisatie, die zich bezig houdt met het levensbegin en levenseinde.
Gods Woord, de Bijbel, is de basis waaruit zij werken. Er is Hulp is de hulpverleningsafdeling die vrouwen en meisjes helpt bij een ongewenste zwangerschap en na een abortus.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--