Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Máxima als zichzelf

Blog van Jeroen Snel

In stilte vroeg ik me weleens af: zou Máxima een goede moeder zijn? Ze is namelijk veel van huis en werkt hard, meer nog dan wij weten en zien.

Deel:

Maar afgelopen Koningsdag werd ik positief verrast toen ik zag hoe ze samen met haar dochters ontspannen zat te chatten en videobellen. Tijdens een gesprek met YouTuber Enzo Knol zei Alexia dat ze heel goede ouders heeft en dat de sfeer thuis fijn is. Nooit eerder zagen we Máxima in een thuissituatie, en nu waren er opeens dit soort leuke momenten!

Ze probeerde het nummer ’17 miljoen mensen’ mee te zingen met zanger Jeroen van der Boom, en met Enzo zong ze een stukje mee van een K3-liedje... Door dit soort grappige fragmenten ben ik haar nog meer gaan waarderen. Ik zag een vrouw die zichzelf was, niet in de rol van koningin of aan het werk voor de Verenigde Naties.

Zondag 17 mei wordt onze koningin 49 jaar. Weliswaar geen kroonjaar, maar toch is het leuk om op de vooravond van haar verjaardag de leukste momenten met Máxima uit te zenden. Onder de noemer ‘Het jaar van Máxima’ blikken we terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar.Ook bespreken we met stijlmeester Bodo Breg hoe ze gekleed gaat. Door de tijd heen heeft Máxima duidelijk haar eigen stijl ontwikkeld. We laten de meest opvallende outfits nog eens de revue passeren en ontdekken waarom deze hoeden, jurken en juwelen perfect bij Máxima passen. Hieronder kunt u de uitzending terugkijken.
Gefeliciteerd met de koningin!

Geschreven door

Jeroen Snel

--:--