Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mr. Frank Visser doet uitspraak in ruzie over toegangspad

Donderdag, 21.30 uur, SBS 6

Deel:

Opnieuw buigt mr. Frank Visser zich vanavond over een burenruzie. Presentator Viktor Brand neemt de kijkers mee naar het toegangspad naar het vloerenbedrijf van Kelly in Hoogkerk. Het slecht onderhouden pad is eigendom van buurman Jan, die het weigert te egaliseren. Maar in Mr. Frank Visser doet uitspraak (SBS 6) blijkt dat Jan de schuld juist bij Kelly legt.

Ondernemer Kelly zit in een lastig parket. Haar vloerenbedrijf is namelijk onbereikbaar voor leveranciers door een slecht onderhouden toegangspad. De eigenaar van het pad, buurman Jan, weigert de vele bulten en kuilen in het pad weg te werken. Mr. Frank Visser komt ter plaatse poolshoogte nemen. Wie van beide buren staat er in zijn of haar recht? 

'Zware vrachtwagens'

Voor Jan is wel duidelijk dat hij ten onrechte wordt aangekeken op de slechte staat van het pad. Hij legt het nog eens uit in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Jan vindt dat Kelly de schade zelf heeft veroorzaakt door het af- en aanrijden met zware vrachtwagens. Inmiddels zit de zaak muurvast, dus is het de hoogste tijd dat mr. Visser bepaalt welk juridisch pad moet worden gevolgd.

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Kelly vs Jan in Hoogkerk

In het tv-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak behandelt mr. Visser burenruzies, waarin hij een bindende uitspraak doet. De presentatie is in handen Viktor Brand. Vandaag komt het programma vanuit Hoogkerk, waar Kelly haar buurman Jan verwijt dat hij het toegangspad naar haar vloerenbedrijf niet goed onderhoudt. 

Donderdag 8 oktober, 21.30 uur, SBS 6

Beeld: Tom Cornelissen

--:--