Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuw seizoen 'Ontvoerd': krijgt Sanne haar kinderen terug?

Aflevering 1 en 2 vanuit Turkije; zondag 21.30 uur, RTL 4

Deel:

John van den Heuvel probeert in het zesde seizoen van Ontvoerd (RTL 4) opnieuw om de kinderen van Sanne terug naar Nederland te halen. Sofie, Yasin en Serhat zijn in maart 2018 door hun vader meegenomen naar Turkije. Kan een uitspraak van de Turkse rechter voor een doorbraak zorgen? Sanne vreest dat de vader de kinderen niet zal laten gaan.

Elk jaar worden honderden kinderen door een van de ouders zonder toestemming meegenomen naar het buitenland. De achtergebleven ouder raakt al snel verstrikt in een woud van bureaucratie en internationale regelgeving en staat vaak machteloos. In de realityserie Ontvoerd proberen John van den Heuvel en zijn team hulp te bieden. Het verhaal van Sanne staat centraal in de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

John van den Heuvel Ontvoerd
John van den Heuvel probeert in 'Ontvoerd' Sofie, Yasin en Serhat met hun moeder te herenigen. Credits: nbsp;1091 Media en Nick van Ormondt.

Sannes kinderen Sofie, Yasin en Serhat bevinden zich in Turkije, nadat hun vader ze in maart 2018 heeft ontvoerd. De Turkse rechtbank zal de kinderen waarschijnlijk aan Sanne toewijzen, maar zij denkt dat de vader de kinderen nooit zal teruggeven. John van den Heuvel, die eerder aandacht besteedde aan deze zaak, bijt zich er opnieuw in vast. Hij hoopt dat de kinderen eindelijk met hun moeder herenigd kunnen worden. 

'Vader verstopt Sofie, Yasin en Serhat'

Als de Turkse rechter inderdaad bepaalt dat de drie kleine kinderen terug moeten naar hun moeder, wordt de vrees Sanne bewaarheid. Haar ex heeft maling aan de uitspraak en verstopt de kinderen ergens in de stad Agri. Maar John en zijn team geven de moed niet op. 

John van den Heuvel in nieuw seizoen 'Ontvoerd'

Vanaf 30 augustus, iedere zondag, 21.30 uur, RTL 4

Beeld: 1091 Media en Nick van Ormondt

--:--