Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hier koop je lekkere oliebollen voor het goede doel

Kijk snel waar je moet zijn op Oudjaarsdag

Met deze oliebollen zorg je niet alleen voor tevreden magen, maar steun je ook gelijk het goede doel! Op Facebook vroegen we aan jullie wie er voor het goede doel ging bakken. Daar kwamen veel reacties op. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Deel:

Harderwijk

Oliebollen smullen en mensen in de zorg steunen? Stichting Zorg voor de Zorg verkoopt oliebollen en appelbeignets voor verschillende zorgorganisaties.
Meer informatie vind je hier.

Buitenpost

Het oliebollenteam in Buitenpost zorgt dit jaar niet alleen voor oliebollen, ook kun je daar terecht voor warme snert. De opbrengst gaat naar lokale voedselbanken.
Meer informatie vind je hier

Houten

In Houten kun je je buik voelen met appelbeignets en oliebollen en daarmee steun je mindervermogende gezinnen in de gemeente Houten.
Meer informatie vind je hier.

Gemert

De teamleden van Gimmert Goes Alpe d’HuZes bakken oliebollen in Gemert, daarmee willen ze onderzoek naar kanker steunen.

Meer informatie vind je hier.

Amsterdam

Bij de oliebollenbar van Mark koop je geen oliebollen maar Cobybollen (vernoemd naar zijn oma), door de oliebollen te kopen zorg je voor gezellige feestjes in verzorgingstehuizen.
Meer informatie vind je hier.

Zwolle

In Zwolle heb je een heuse oliebollen drive-thru. Door appelbeignets of oliebollen te kopen steun je je IntermeZZo, Centrum voor leven met en na kanker.
Meer informatie vind je hier.

Emmeloord

Geen kroketje uit de muur, maar een krokante oliebol! Het kan bij de oliebollenautomatiek in Emmeloord. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen, waaronder de Alzheimerstichting.
Meer informatie vind je hier.

Schagen

Koop je je lekkernijen voor Oud & Nieuw bij de stichting Samen Vrienden in Schagen, dan steun je rolstoelbussen zodat clienten van woonzorggroep Samen er comfortabel op uit kunnen
Meer informatie vind je hier

Gouda

Bij de Protestantse Kerk in Gouda worden smakelijke oliebollen en appelbeignets verkocht voor Word Vision, voor kinderen in Syrië.
Meer informatie vind je hier.

--:--