Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Originele cadeaus die je nog last minute kan scoren!

Het is ons allemaal wel eens overkomen: je bent totaal vergeten dat jij morgenavond een feestje hebt! En nu moet je nog een cadeau halen. Geen paniek: wij zetten de leukste en origineelste last minute opties op een rij.

Deel:

Brownies per post

Tegoed voor een schoonmaakster

the-creative-exchange-682637-unsplash

Dit is misschien niet een cadeau waar je direct aan denkt… maar hoe heerlijk is het om na het feest, de boel niet zelf op te hoeven ruimen. Ook is dit het perfecte cadeau voor mensen die net verhuisd zijn, geklust hebben of juist om die lieve vriendin van jou een middagje vrij te gunnen met, als kers op de taart: een prachtig schoon huis. Kijk eens op websites als Homeworks.nl of Helpling.nl.

Belevenis

lowlandpack-7618

Belevenissen kun je al een aantal jaren in alle soorten en maten cadeau geven. Zo’n tegoedbon zit binnen een minuut in je mailbox. Deze belevenissen ken je misschien nog niet:

Bloemen voor later

alice-achterhof-74932-unsplash

Bloemen zijn natuurlijk altijd een goed idee. Maar in plaats van op de dag zelf met een bos bloemen te verschijnen kan je ook een tegoedbon cadeau doen! Op een feest krijgt iemand vaak een overschot aan bloemen. Leuker is het om nog bloemen te ontvangen wanneer al die bossen zijn uitgebloeid. Kijk bijvoorbeeld eens op de sites bloomon.nl, greetz.nl of boeketcadeau.nl.

Cadeauspotters

Voor nog meer cadeau- inspiratie kan je eens kijken op de website van ‘MilleDoni’. Hier spot de redactie samen met (bijna 50!) gepassioneerde cadeauspotters naar cadeaus die je echt wil geven en/of ontvangen. Zeker leuk om hier even op rond te kijken!


Toch iets meer tijd te besteden? Klik dan door voor een lekker recept voor chocoladefudge en een uitprint voor een DIY bonbondoosje! 

--:--