Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Rail Away viert verjaardag op 20 november in Spoorwegmuseum

We zien jou graag op ons verjaardagsfeest

Heb je altijd al willen weten hoe het er achter de schermen van Rail Away aan toe gaat? Op 20 november lichten we een tipje van de sluier op tijdens ons verjaardagsfeest in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Deel:

Een groot aantal medewerkers van het bekende treinenprogramma Rail Away is zaterdag 20 november aanwezig in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Het programma viert dit jaar namelijk zijn 25e verjaardag. En waar kan dat beter gevierd worden dan in het Spoorwegmuseum?

Vier het feestje met ons mee

Je kunt op 20 november de makers van het programma ontmoeten. Producers, regisseurs, cameramensen, geluidmensen, de drone-piloot, “de stem van Rail Away” en nog meer mensen die de techniek verzorgen: ze zijn allemaal aanwezig. Gedurende de dag wordt een aantal workshops gegeven door de voice-over, de makers én de drone-piloot.  

Als je toch al een keer naar het Spoorwegmuseum wilde (toegangsprijs € 17,50) én je bent fan van Rail Away: kom langs en vier het feestje met ons mee!

Presentatie Rail Away boek

Het hoogtepunt van de dag is de presentatie van Het Grote Rail Away Boek.

Coronacheck

Vanwege de aangescherpte corona maatregelen moet er een coronacheck getoond worden bij binnenkomst. Aanmelden voor de boekpresentatie kan hier of klik op onderstaande button.

Ik wil me registeren voor de boekpresentatie
Ik wil me registeren voor de boekpresentatie

Je bent van harte welkom om ons verjaardagsfeest mee te vieren van 10:00-16:00 uur op zaterdag 20 november in het Spoorwegmuseum.

--:--