Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Robotdieren undercover in natuurserie 'Spy in the Wild'

Woensdag, 20.35 uur, NPO 1

Deel:

In de natuurdocumentaire Spy in the Wild (EO) gaan ruim vijftig robotdieren undercover. Ze laten zien hoe het leven er door de ogen van de dieren zelf uitziet en filmen gedrag dat nog nooit eerder is vastgelegd. Vanavond beginnen de spionnen aan een undercoveractie in de tropen. 

Op allerlei plekken ter wereld gaan ruim vijftig hyperrealistische robotdieren undercover. In Spy in the Wild brengen zij in beeld hoe de dieren voedsel zoeken, vechten, zich voortplanten en in enorme groepen bij elkaar komen. De spionnen zijn vanavond in Spy in the Wild actief in de tropen.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Spy in the Wild nijlpaard
Voorbereidingen op een spannende undercoveractie in de natuurserie 'Spy in the Wild'.

De robotdieren infiltreren in de eerste aflevering van deze natuurserie bij een groep nijlpaarden, bij een zwerm vleermuizen en in de geheime wereld van de pygmee-olifanten. Robotgorilla heeft een bijzondere ontmoeting met een echte gorilla en wordt in de familie opgenomen. Maar accepteert de grote zilverrug hem ook?

Spy in the Wild: De tropen

Robotdieren gaan undercover om het leven van dieren in het wild van dichtbij vast te leggen. In de eerste aflevering verkennen deze spionnen het dierenleven in de tropen. 

Vanaf 14 juli, iedere woensdag, 20.35 uur, NPO 1

Kijk 'Spy in the Wild' hier terug

--:--