Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Stichting Presence organiseert opnieuw aanbiddingsavond op het Malieveld

Dit jaar ruimte voor 7000 mensen

Stichting Presence organiseert op 9 juli 2021 opnieuw een avond vol aanbidding en gebed op het Malieveld in Den Haag. Vorig jaar vond een soortgelijke samenkomst plaats waar ruim tweeduizend mensen aanwezig waren.

Deel:

"Eindelijk kunnen we het delen", vertelt initiatiefnemer Wim Hoddenbach van Stichting Presence. "Op vrijdagavond 9 juli gaan we God weer aanbidden op het Malieveld. Er is ruimte voor 7.000 mensen."

Er zijn er veel overeenkomsten met de bijeenkomst van vorig jaar. “De opzet en het doel zijn hetzelfde. We richten ons niet op corona, maar op Christus. We willen een geluid van hoop laten klinken voor de kerk in Nederland.” Medewerking wordt verleend door onder andere Eline Bakker, Reyer, Christian Verwoerd, Marcel en Lydia Zimmer, Freek en Liesbeth (LEV), Jafeth en Sifra (InSalvation), Sera van der Vijver, Sarah Ben Hamida, Gerald en Nelinda Troost, Elvis E, Ann Michelle Lee, Iwan en Rebekka Sahertian, Adem Project, Reni en Elisa Krijgsman, Peter van Essen en vele anderen.

Aanmelden voor dit evenement kan via Presence.nl

Beeld: Corne Houwaard

Stichting Presence is opgericht door Wim en Gea Hoddenbagh. Het doel van Presence is 'Gods aanwezigheid zichtbaar maken in de levens en roepingen van mensen, in de kerk en op plekken van invloed in Nederland'.

Aanbiddingsavond Malieveld 2020

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--