Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Tijs regelt in 'Stemmen van Nederland' contact met kiezer

Zondag, 17.25 uur, NPO 1

Deel:

Vanwege de coronacrisis wordt er ingetogen campagne gevoerd. Zo kunnen politici niet de straat op voor persoonlijk contact met de kiezer. In het nieuwe EO-programma Stemmen van Nederland brengt Tijs van den Brink de straat naar de politiek. Onder zijn leiding gaan politieke kopstukken in gesprek met kiezers over de grote thema’s van deze tijd.

De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan, maar de campagnes zullen meer ingetogen zijn dan ooit. Vanwege de coronamaatregelen kunnen politici bijvoorbeeld geen campagne voeren op straat. Juist dit persoonlijke contact met de kiezer is uitermate belangrijk, want de kandidaat-Kamerleden worden tenslotte gekozen als volksvertegenwoordiger.

Lees ook: Tijs van den Brink: 'Ik word blij van de verkiezingen'
Lees ook: Tijs van den Brink: 'Ik word blij van de verkiezingen'

In het nieuwe programma Stemmen van Nederland van Tijs van den Brink zijn iedere week drie politieke kopstukken te gast. Zij gaan drie verschillende deuren langs om vervolgens in gesprek te gaan met kiezers.

Stemmen van Nederland

Omdat politici in coronatijd geen campagne kunnen voeren op straat, regelt Tijs van den Brink voor hen het persoonlijke contact met de kiezer. In Stemmen van Nederland zijn iedere week drie politieke kopstukken te gast. 

Vanaf 28 februari, iedere zondag, 17.25 uur, NPO 1

--:--