Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Tragedie Christian Eriksen bewijst: Mannen hebben wel degelijk emoties

#22 van podcast Deze Week

De voetbalwereld schrok op toen Christian Eriksen een hartstilstand kreeg op het veld. Fans zongen de Deen broederlijk toe, huilden en leefden gezamenlijk in hoop en vrees. Cocky verwondert zich over het feit dat mannen tijdens voetbalwedstrijden emoties toelaten die ze anders nooit laten zien. Ze vraagt zich af of dit ook buiten het veld mogelijk is. Sjirk ziet vooral 'emo-porn'.

Deel:

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Liever Cristiano dan suikertaksJoram is groot fan geworden van Cristiano Ronaldo. De Portugees verraste vriend en vijand door een flesje Coca Cola bij de persconferentie uit beeld te halen. 'Drink water', was zijn boodschap. De koers van het frisdrankmerk daalde subiet. Voor Joram hét bewijs dat we het niet in een suikertaks moeten zoeken, maar in rolmodellen.


Herrie bij het CDA – what’s new?
En er is weer eens gedoe bij het CDA. Functie elders is een feit. Pieter Omtzigt heeft de partij na een niet mis te verstane notitie verlaten. Joram noemt het een "grote shit show" en ziet de christendemocraten er niet snel bovenop komen. Sjirk vindt dat de partij haar ondernemersimago snel van zich af moet werpen en voor de 'kleine luyden' moet gaan opkomen. 

 

--:--