Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Giovanca en Anne-Mar zoeken beste zanggroep van Nederland

'Zing!' is nog voor de zomer te zien bij de EO op NPO 1

Eén op de tien Nederlanders zingt in een zanggroep. Maar welke zanggroep stijgt boven zichzelf én anderen uit? In ons nieuwe programma 'Zing!' gaan Giovanca Ostiana en Anne-Mar Zwart op zoek naar de beste zanggroep van ons land. Wie ontwikkelt zich met hulp van een mentor tot allerbeste groep? Wil je met jouw groep aan het programma meedoen? Meld je dan nú aan via eo.nl/zing.

Deel:

De zanggroepen nemen het tegen elkaar op in de auditie-ronde. Daarna krijgen ze begeleiding van een mentor. De mentoren in het programma vertegenwoordigen verschillende muzikale genres. Zij zetten alles op alles om de groepen klaar te stomen voor de volgende rondes. Wie zingt zich naar de grote finale? De jury bepaalt per ronde welke zanggroep doorgaat en wie er afvalt. In de jury zitten honderd verschillende mensen uit de muziekindustrie; van muzikanten tot dirigenten en van producers tot componisten.

Meld jouw groep aan

Zit jij in een zanggroep met minimaal drie zangers? Laat dan van je horen! Alle genres, leeftijden en formaties zijn welkom. Van pop tot gospel, van visserskoren tot studentenkoren, van rap tot smartlap. Meld jouw groep nu aan via onze aanmeldpagina.

--:--