Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Typisch Nieuw Den Helder: Cris mag verder met zijn tiny house

Dinsdag, 19.10 uur, NPO 2

Deel:

Opnieuw is de reeks Typisch vanavond te gast in Nieuw Den Helder. Deze wijk, die twintig jaar geleden een slechte naam had, krijgt de laatste jaren een nieuwe, veel positievere uitstraling. Veel inwoners werken er ambitieus aan hun toekomst. Er is in Typisch Nieuw Den Helder (BNNVARA) goed nieuws voor Cris. Hij mag verder met de bouw van zijn tiny house.

Cris heeft al een voldaan gevoel, omdat hij zijn eerste bouwwerk heeft afgerond: de schuur. Maar hij heeft meer redenen tot juichen. De bouwvergunning voor zijn tiny house bleek niet in orde te zijn, maar dat probleem is nu opgelost. Dus mag Cris verder met de bouw. Maar hij heeft nu even geen zin meer om te klussen. Hij vertrekt naar zijn vriendin in Ermelo.

Hangplek opgeknapt

Silvano heeft samen met zijn moeder de hangplek in de schuur opgeknapt. Nu is het wachten tot de vriendengroep weer samen kan komen. Vandaag is Nino met de Den Helder Suns niet in de eigen sporthal actief, maar in de gymzaal van basisschool De Trimaran. Daar geven de basketballers een clinic en ontmoeten ze hun fans.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Typisch Nieuw Den Helder Silvano
Wanneer mag de vriendenclub van Silvano weer samenkomen?. Credits: BNNVARA/Marjon Lukje.

Ernesto en Samantha wachten in deze aflevering van Typisch Nieuw Den Helder nog steeds op de uitspraak van de rechter. Ze hopen dat hun dochter weer thuis mag komen wonen. Er komt een nieuw onderzoek, waardoor ze zich eindelijk gehoord voelen. 

Typisch Nieuw Den Helder

Dinsdag 2 juni, 19.10 uur, NPO 2

Beeld: BNNVARA/Marjon Lukje

--:--