Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wat geloof ik nu eigenlijk? | Aflevering 6 van Holy Shit!

Het einde van Marjons zoektocht nadert en ze doet een poging om een antwoord te geven op de vraag: Wat geloof ik nu eigenlijk? Met tips van zanger Stef Bos probeert ze het te verwoorden in een lied.

Deel:

In de laatste aflevering van Holy Shit! maakt Marjon de balans op. Wat heeft haar zoektocht opgeleverd? Weet ze nu waar ze staat als het gaat om geloven? En zit het woord God nog steeds in haar woordboek of mag het eruit? Ze gaat in gesprek met zanger Stef Bos, haar grote held als het gaat om liedjes die ergens over gaan, en vaak ook over God. Hoe doet hij dat? Woorden vinden voor zijn geloof en die vangen in een liedje? Marjon deed zelf nooit belijdenis, maar vindt het daar nu toch tijd voor. Ze duikt met vrienden de studio in en neemt haar zelfgeschreven geloofslied op. 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bekijk hier alle vorige afleveringen. 

Lees hier meer over de serie Holy Shit!

afbeelding
afbeelding.


Als je gelooft in samen - Steun de EO 
Vele initiatieven zoals Lazarus, maar ook het online platform Samen Geloven, de BEAM kerkdiensten en Niet alleen zorgen ervoor dat we als gelovigen juist in deze tijd verbonden blijven. Maar we kunnen dit alleen realiseren dankzij de trouwe steun van onze leden en donateurs. Kunnen we ook op jou rekenen?

--:--