Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Win een meet & greet met boswachter Amy

De provincie Flevoland staat bekend om het jonge polderlandschap. En om de indrukwekkende Oostvaardersplassen. Maar wist je dat er in onze jongste provincie zoveel meer te zien is? Variërend van dorpsbossen tot redelijk nieuwe aanplant. En al dit moois willen we delen met de rest van Nederland. Hoe? Door jullie foto's! Degene die de allermooiste foto maakt en de meeste publieksstemmen weet te bemachtigen, krijgt de unieke kans om mee op stap te gaan met boswachter Amy.

Deel:

Flevoland

De dorpsbossen in Dronten, het Horsterwold gelegen langs de randmeren van Flevoland, of de wilde dieren in het Kuinderbos, het oudste bos van de Noordoostpolder. De natuur in Flevoland verrast en leent zich uitstekend voor unieke foto's. Dus pak je camera en ga op pad om te laten zien hoe mooi Flevoland is.

Hoe werkt het?

  • Maak een foto van die ene mooie boom of dat prachtige stuk bos in Flevoland;
  • Doe dit bij voorkeur verticaal (dit ivm het delen in de Instagram Stories);
  • Mail jouw foto naar nederlandplantbomen@eo.nl;
  • Noem daarbij jouw naam, de locatie waar de foto genomen is en eventueel jouw Instagramaccount;
  • De jury -bestaande uit presentator en deelnemer aan 'Het perfecte plaatje' Bert van Leeuwen- beoordeelt alle inzendingen en kiest de zes mooiste foto's.
  • Wij plaatsen op zondag 28 februari de top zes op de Instagrampagina van Nederland plant bomen;
  •  Op dinsdag 2 maart maken we de winnaar bekend op dezelfde Instagrampagina.

Wat kan je winnen?

De winnaar krijgt de kans om een uur lang mee op stap te gaan met boswachter Amy. Een unieke kans om te ervaren hoe het is om boswachter te zijn en om Amy alles te vragen wat je altijd al wilde weten over het boswachtersvak. Uiteraard binnen de coronarichtlijnen en op een moment in overleg.

Dus ga naar buiten, camera mee en vooral: geniet van al het moois dat Flevoland te bieden heeft!

Plant een boom voor Flevoland
Plant een boom voor Flevoland

Een groener en gezonder Flevoland; daar kan jij aan bijdragen. Hoe? Door voor EUR 7,50 een boom te planten voor een nieuw te planten bos in de provincie. Makkelijk en snel!

--:--