Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Win een meet & greet met boswachter Annet

provincie Groningen

De provincie Groningen staat bekend om het open landschap. Maar wist je dat er in het hoge noorden ook prachtige bossen te vinden zijn? Variërend van hartstikke oud bos tot redelijk nieuwe aanplant. En al dit moois willen we delen met de rest van Nederland. Hoe? Door jullie foto's! Degene die de allermooiste foto maakt en de meeste publieksstemmen weet te bemachtigen, krijgt de unieke kans om mee op stap te gaan met boswachter Annet.

Deel:

De karakteristieke houtwallen. Het oude bos in Westerwolde. De oude Veenkoloniën met hun steeds wisselende aanblik... Allemaal fotogenieke plekken en wij doen niets liever dan dit soort mooie beelden delen. Daarom zijn we op zoek naar jouw mooiste natuurfoto, gemaakt in Groningen.

foto Groningen 2

Hoe werkt het?

  • Maak een foto van die ene mooie boom of dat prachtige stuk bos in Groningen;
  • Doe dit verticaal (dit ivm het delen in de Instagram Stories);
  • Mail jouw foto naar nederlandplantbomen@eo.nl;
  • Noem daarbij jouw naam, de locatie van de boom of het bos en eventueel jouw Instagramaccount;
  • De jury -bestaande uit presentator en deelnemer aan 'Het perfecte plaatje' Bert van Leeuwen- beoordeelt alle inzendingen en kiest de zes mooiste foto's.
  • Wij plaatsen op zondag 21 februari de top zes op de Instagrampagina van Nederland plant bomen;
  •  Op dinsdag 23 februari maken we de winnaar bekend op dezelfde Instagrampagina.

Wat kan je winnen?

De winnaar krijgt de kans om een uur lang mee op stap te gaan met boswachter Annet. Een unieke kans om te ervaren hoe het is om boswachter te zijn en om Annet alles te vragen wat je altijd al wilde weten over het boswachtervak. Uiteraard binnen de coronarichtlijnen en op een moment in overleg.

Dus ga naar buiten, camera mee en vooral: geniet van al het moois dat Groningen te bieden heeft!

Volg ons op Instagram
Volg ons op Instagram

Niks meer missen van Nederland plant bomen? Volg ons op Instagram! Bekijk de mooiste natuurfoto's, de leukste boswachters en inspirerende video's van BN-ers. Mis het niet!

--:--