Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Fotowedstrijd Drenthe - Win een meet & greet met boswachter Martijn

De provincie Drenthe staat natuurlijk bekend om de hunebedden in het Sleenerzand. En de uitgestrekte heidevelden van het Dwingelderveld. Maar wat dacht je van het Bargerveen; een van de overgebleven stukjes Veenland. Al dit moois willen we delen met de rest van Nederland. Hoe? Door jullie foto's! Degene die de allermooiste foto maakt en de meeste publieksstemmen weet te bemachtigen, krijgt de unieke kans om mee op stap te gaan met boswachter Martijn.

Deel:

Hoe werkt het?

  • Maak een foto van die ene mooie bos of dat prachtige stuk natuur in Drenthe;
  • Mail jouw foto naar nederlandplantbomen@eo.nl;
  • Noem daarbij jouw naam, de locatie waar de foto genomen is en eventueel jouw Instagramaccount;
  • De jury -bestaande uit presentator en deelnemer aan 'Het perfecte plaatje' Bert van Leeuwen- beoordeelt alle inzendingen en kiest de zes mooiste foto's.
  • Wij plaatsen op zondag 7 maart de top zes op de Instagrampagina van Nederland plant bomen;
  •  Op dinsdag 9 maart maken we de winnaar bekend op dezelfde Instagrampagina.

Wat kan je winnen?

De winnaar krijgt de kans om een uur lang mee op stap te gaan met boswachter Martijn. Een unieke kans om te ervaren hoe het is om boswachter te zijn en om Martijn alles te vragen wat je altijd al wilde weten over het boswachtersvak. Uiteraard binnen de coronarichtlijnen en op een moment in overleg.

Dus ga naar buiten, camera mee en vooral: geniet van al het moois dat Drenthe te bieden heeft!

Plant je mee voor Drenthe?
Plant je mee voor Drenthe?

Met de campagne Nederland plant bomen willen we in elk van de twaalf provincies nieuw bos aanplanten. Voor slechts EUR 7,50 draag je bij aan een groenere en gezondere leefomgeving. Plant hier een boom voor Drenthe!

--:--