Ga naar submenu Ga naar zoekveld

10 tweedehands kledingwinkels in Nederland

Tijd om jezelf te verwennen!

Duurzaam shoppen is helemaal in opkomst en daar worden wij bij Eva blij van! Tweedehands kleding scoren zorgt gegarandeerd voor veel plezier en aangename verrassingen. Om je te helpen zochten we tien tweedehands kledingwinkels voor je uit waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Deel:

1. Appel & Ei Meerdere steden in Nederland

Van alleen de naam word je al vrolijk toch? Bij Appel & Ei shop je in een ruimtelijke en frisse winkel. Wil je zelf nog wat verdienen aan je oude kleding? Dan kun je Appel & Ei inschakelen om jouw kleding te verkopen. Jij krijgt dan veertig procent van de opbrengst. Wanneer jouw kledingstukken na zes weken niet verkocht zijn, kun je ervoor kiezen ze te laten doneren aan een goed doel.

2. Fifty Fifty Amsterdam

Ben je op zoek naar echte vintage pareltjes? Dan is Fifty Fifty in Amsterdam een aanrader. Hier vind je geen fast fashion; alleen authentieke kleding van kwaliteit in alle soorten en maten. Ook hier kun je meeprofiteren van de opbrengst van je oude kleding.

3. Episode Meerdere steden in Nederland

Voor een kleurexplosie aan kleding moet je eens langsgaan bij Episode. Hier kun je je hart ophalen aan prachtige tweedehands kleding en accessoires. Ben je op zoek naar een lekker gekke outfit? Dan zul je hier ook zeker slagen!

4. Oh me Oh my Barneveld

Deze tweedehands kledingboetiek vind je in het knusse centrum van Barneveld, vlak naast de historische grote kerk. Oh me Oh my is niet alleen een sfeervolle plek met mooie kleding, maar je kunt er ook nog eens genieten van koffie of een lunch in het baristacafé dat in de winkel is ingericht.

5. ’t GUUS Middelburg

Als je gaat shoppen voor je kinderen, zul je je bij ’t GUUS niet vervelen. Naast superleuke kleren vind je hier ook tweedehands spelletjes, spulletjes en speelgoed.

6. 2ndChic Eindhoven

Ben je een luxepaard en wil je graag tweedehands merkkleding scoren? Dan is 2ndChic de winkel voor jou. Alle kleding in deze winkel is in topconditie en weinig gedragen. Hier kun je goed terecht voor een mooie business- of feestoutfit.

7. Leuk! Ede

De naam zegt het al: bij Leuk! vind je leuke kleren voor kinderen en tieners.  De winkel ziet er gezellig en overzichtelijk uit. Ook kun je hier terecht voor positiekleding. Let op: deze winkel is tijdens schoolvakanties helaas gesloten.

8. Sisters Utrecht

Bij Sisters shop je de mooiste tweedehands dameskleding. Maar wat deze winkel echt uniek maakt, zijn de stylingworkshops die je hier kunt volgen. Tijdens de workshop krijg je advies over welke kleding bij jouw figuur past. Daarna kun je meteen mooie outfits bij elkaar zoeken. Ook leuk: er zijn genoeg heerlijke koffietentjes in de buurt.

9. The next closet Online

Heb je geen tijd om naar een tweedehands winkel toe te gaan en shop je liever online? Neem dan een kijkje bij The next closet. Hier vind je prachtige tweedehands designerkleding.

10. Sussies Vintage Nijmegen en Utrecht

Ben je op zoek naar uitsluitend vintage kleding? Dan moet je Sussies Vintage niet overslaan! Hier vind je niet alleen outfits voor jou, maar is er ook genoeg keuze in mannenkleding. Wanneer je even lekker terug wilt naar de jaren 70, 80 en 90, kun je bij Sussies Vintage helemaal losgaan.

Beeld: Unsplash

Geschreven door

Ruth Blankesteijn-Petri

--:--