Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Met deze doe het zelf-tips heb je in no time een vakantiegevoel

Geïnspireerd door onze eigen Noordzee

Als het kwik stijgt, gaan we het liefst verkoeling halen in de zee. Pootje baden of zelfs helemaal kopje onder, een visje eten en heerlijk luieren op het strand. Ook al ga je maar één dag naar de kust, het voelt als een week vakantie!

Deel:

Ingewikkeld

Vaasje

Steek een oude vaas weer in een nieuw jasje door de onderkant in te wikkelen met touw. Bevestig het touw met lijm (lijmpistool). Breng vervolgens met een droge kwast wat witte verf aan op het touw. De vaas is weer als nieuw.

Aan de haak

Haak

Op het strand liggen vaak mooie verweerde stokken. Zoek een stevige stok met een mooie vorm en draai een aantal oogschroeven in het hout. Bevestig een stuk touw aan beide uiteinden en de kapstok is klaar om opgehangen te worden.

You rock!

Stenen_Fotografie-85

Op het strand kun je prachtige stenen vinden. Verzamel de mooiste stenen en maak er persoonlijke kunstwerkjes van. Schrijf er woorden, teksten of quotes op, maak kleine tekeningetjes of maak er een dominospel van. Met een ‘Sharpie pen’ (Pipoos) kun je heel gedetailleerd werken.

Tip: Door een plat magneetje achter op iedere steen te plakken, worden kunstwerkjes ook nog eens functioneel. Het staat bovendien heel vrolijk op de koelkast!

I need vitamine sea

Ook als je het met de oer-Hollandse Noordzee moet doen, waan je je met beetje fantasie toch op een Caraïbisch strand met deze vrolijke zelfmaak-kimono.

Benodigdheden:

Sjaal
Schaar
Naald en draad

Zo maak je het:

Vouw de sjaal in de breedte doormidden en leg plat neer. Bepaal het midden van de sjaal en knip aan de kant van de vouw een driehoek uit. Vouw de kanten van het driehoekje dubbel voor de zoom (zo ziet de opening er wat netter uit). Zet vervolgens nog een paar steekjes onder de arm en voilà!

Credits:
Productie en styling: Suzanne de Lima (suzannedelima.nl)
Fotografie: Nienke van Denderen (nienkevandenderenfotografie.nl)
Assistent fotografie: Samantha Bosdijk
Visagie: Joselien Hoogendam
Model: Saskia Fransen          


Lees ook: Met deze DIY-tips laat je Gods positieve woorden dagelijks tot je doordringen. 

--:--