Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ben jij een Tatiana of een ‘Kevin-en-Nicole’? Doe de ‘Meer dan verwacht’-test!

Ontdek in 8 vragen op welke drielingouder je het meest lijkt

In het EO-programma ‘Meer dan verwacht’ geven drielingouders een inkijkje in hun gezellige, chaotische en bij vlagen pittige leven. Maar wat als jijzélf drie baby’s tegelijk zou mogen verwelkomen? Zou je het meerlingouderschap aanpakken zoals Mieke en Nick? Of ben je een typische Tatiana? Doe hier de test!

Deel:

De komst van een baby verandert je leven voorgoed. Maar stel je eens voor dat je niet één, niet twee, maar drie baby’s tegelijk zou krijgen! Het overkwam de drielingouders Kevin en Nicole, Tatiana, Carlo en Fahishta en Mieke en Nick. In het EO-programma Meer dan verwacht kijk je mee met de belevenissen van de meerlinggezinnen. Luiers, flesjes en pittige peuterbuien: alles komt in drievoud.

Welk type ouder ben jij?

Welke ouderschapsstijl zou bij jou passen als je een meerling zou krijgen? Beantwoord de vragen en ontdek het in deze test met een knipoog!

Meer dan verwacht

Meer dan verwacht is te zien vanaf maandag 15 januari om 19.00 uur op NPO 1 en via NPO Start. Het EO-programma geeft een inkijkje in het zeer verrijkte, gezellige, chaotische, maar bij vlagen ook pittige bestaan van kersverse meerlinggezinnen. 

Wil je niets missen rond Meer dan verwacht? Volg dan de programmapagina! Dit doe je door op die pagina op de knop 'volgen' te klikken. Op diezelfde pagina kun je de ouders ook een persoonlijk berichtje sturen.

Geschreven door

Arianne Ramaker

--:--