Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bestel het boek 'Moderne Profeten'

Maak de beleving van de podcast Moderne Profeten compleet

Bij de podcastserie Moderne Profeten is ook een boek gemaakt. Om door te lezen, denken en praten over het leven van de acht moderne profeten en wat zij ons en onze tijd te zeggen hebben.

Deel:
Ga verder naar het boek 'Moderne Profeten'

Wat is wijsheid in deze onduidelijke tijd, waarin zoveel gebeurt? Welke stem vertrouw je? Naast de podcastserie Moderne Profeten, schreef Kees van Ekris aanvullend het boek Moderne Profeten

Dit boek gaat verder in op de levens en inspiratiebronnen van de acht in de podcast geportretteerde moderne, christelijke profeten: Martin Luther King, Frère Christian de Chergé, Desmond Tutu, Dorothy Day, Dietrich Bonhoeffer, Bisschop Muskens, Jacques Ellul en Angela Merkel. Je ontdekt het maatschappelijke onrecht dat ze blootlegden – of nog steeds doen – én je voelt de kracht van hun levens, hun bronnen, hun woorden, hun daden.

En je zult zien… waar zij voor streden is hier en nu nog nét zo relevant.
Wat kunnen wij van hen leren?

Het boek helpt je, in combinatie met de podcast, om na te denken en met elkaar door te praten over wat deze mensen ons en onze tijd te zeggen hebben. 

Luister de podcast Moderne Profeten
Luister de podcast Moderne Profeten

In de podcastserie, een hoogwaardige audioproductie, vertelt Kees van Ekris over bepalende momenten uit het leven van de moderne profeten en wat dit ons te zeggen heeft.

--:--