Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bible-Fit app met Bijbeltekst voor elk moment nú in het Nederlands

"Een passende Bijbeltekst bij elk moment: de beste app die ik deze maand heb gedownload!”

Wil je een vriend die werkloos is een bemoedigende bijbeltekst whatsappen? Zoek je verzen om meer te lezen over de betekenis van Pinksteren? Of ga je op vakantie en wil je bijpassende bijbelverhalen lezen?

Deel:

Het is allemaal mogelijk met de app Bible-Fit! De slogan Make the Bible fit into your daily life belooft meer: je kunt de app helemaal aanpassen aan jouw leven door je favoriete bijbelverzen en eigen thema’s toe te voegen. Zo wordt de app steeds meer jouw Bijbel-op-zak!

Volledige Bijbel
Ark Mission heeft nu ook de Nederlandse versie van Bible-Fit op de markt gebracht, gratis te downloaden voor Android en iOS. En doordat het Nederlands Bijbelgenootschap de Groot Nieuws Bijbel gratis beschikbaar heeft gesteld voor de app, kun je nu ook alle bijbelteksten off-line lezen.

Laagdrempelig en persoonlijk
Bible-Fit biedt mensen die de Bijbel nog niet kennen de kans om te ontdekken wat deze te zeggen heeft in het dagelijks leven. Christenen kunnen via de app op een nieuwe manier kennismaken met de Bijbel en hun persoonlijk geloof verdiepen. Ook is de app breed toepasbaar voor onder andere het maken van bijbelstudies, voorbereiden van jongerenavonden en gebruik bij pastorale begeleiding.

Reacties van gebruikers
“Bible-Fit is een erg originele en inhoudelijk zeer sterke app. Door vanuit verschillende situaties en emoties de Bijbel te benaderen wordt de Bijbel toegankelijk gemaakt voor het dagelijks leven. Juist voor jongeren is dit een zeer waardevolle ondersteuning voor alle terreinen van hun leven. Van harte aanbevolen! “ aldus Harmen van Wijnen, voorzitter College van Bestuur CHE. Nienke, een app-gebruikster uit Rotterdam, zegt: “Wat een leuke app is dit. Duidelijke thema's en goede bijbelteksten erbij. Als ik op de trein wacht, lees ik snel een bijbeltekst over wat ik meemaak. Leuke icons ook! De beste app die ik deze maand heb gedownload.” 

Wereldwijd
Bible-Fit is nu in het Nederlands en in het Engels beschikbaar en gratis te downloaden in de App Stores van zowel Android als iOS. De Spaanse versie van de app verschijnt begin 2015. Ook komt er begin 2015 een leesrooster dat als handige tool kan dienen bij het lezen van de verzen en verhalen.

Bron: arkmission

--:--