Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bijbelpodcast 'Eerst Dit' wint zilver bij Dutch Interactive Awards

'Heel blij met deze prestigieuze erkenning'

De Bijbelpodcast 'Eerst Dit' won gisteravond zilver in de categorie Content van de Dutch Interactive Awards. De jury ziet uit naar: 'de verdere uitbouw van de activiteiten en community'.

Deel:

De jury was enthousiast over de podcast en gaf het volgende commentaar: "Een product dat er nog niet was met content in het hart van de doelgroep. Plus een zelf gevonden verdienmodel. De contentstrategie is verrassend uitgebouwd, de kansen die zich aandienden, zijn goed gezien en benut."

Zolderkamer

Verdiepende content

Eerst Dit, gelanceerd in 2018, is een dagelijkse Bijbelpodcast van 7 minuten. Hierin wordt een Bijbellezing gehouden en een reflectie gegeven voor mensen die willen groeien in hun geloof in God en het geloof willen betrekken in hun dagelijks leven. De EO – samen met IZB de maker van de podcast – hoopt op deze laagdrempelige manier mensen verdiepende content aan te bieden, zodat mensen op alle plekken en op alle momenten uitgedaagd en opgebouwd worden in hun geloof en het volgen van Jezus.   

De Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA reikt binnen 16 categorieën een gouden en zilveren award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers. Bij de categorie Conent ligt de focus op content-gedreven concepten en/of platforms. 

Geschreven door

Elsina Neutel

--:--