Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BN'ers redden dieren in nood in 'Op de dierenambulance met...'

Elke werkdag, 18.10 uur, NPO 3

Deel:

Bekende infulencers rijden in Op de dierenambulance met... een dag mee met een vrijwilliger van de Dierenbescherming. Het is een achtbaan met levensreddende acties vol spanning en emoties. We zien onder anderen Nienke Plas, Rachel Rosier, Gio Latooy, Anne-Mar Zwart en Rutger Vink in actie. Anne Appelo presenteert dit nieuwe EO-programma.

De vrijwilligers op de dierenambulance worden dagelijks geconfronteerd met dierenleed. Vanaf vandaag zien we in Op de dierenambulance met... wat zij meemaken als ze op pad gaan. Hoe reageren de BN'ers? Anne Appelo, die zelf ook een dag meerijdt, doet verslag van hun belevenissen. Kunnen de influencers zich groothouden of pinken ze af en toe een traantje weg?

Anne Appelo: 'Helden op dierenambulance'

“Voordat ik een dagje meereed, had ik echt geen idee hoe het werk van deze vrijwilligers zou zijn," zegt presentator Anne Appelo. "Het helpen van dieren in nood is zo belangrijk en het heeft me ook echt geraakt. Zeker toen we een konijn moesten laten inslapen; het was zo zwak en hulpeloos. Als je ziet met hoeveel liefde deze helden hun werk doen, dan heb ik daar grote bewondering voor!"

In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks rijdt Youtube-ster Gio Latooy mee op de dierenambulance. Gio beleeft bijzondere momenten als hij een nest babykonijntjes moet ophalen en een gewonde kat redt. Het vrijlaten van vier zwanen in de natuur vraagt van Gio het uiterste. Want hoe pak je deze grote vogels met hun sterke vleugels?

Op de dierenambulance met... Gio Latooy

Anne Appelo presenteert het nieuwe EO-programma Op de dierenambulance met.... Dertig BN'ers rijden een dag mee met een vrijwilliger op de dierenambulance van de Dierenbescherming. Saskia Weerstand, Hugo Kennis, Nienke Plas, Anne-Mar Zwart, Rachel Rosier en andere influencers komen dieren in nood te hulp. In de eerste aflevering stapt Youtuber Gio Latooy in bij een vrijwilliger.

Vanaf maandag 8 februari, iedere werkdag, 18.10 uur, NPO 3 

Kijk 'Op de dierenambulance met...' hier terug

--:--