Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Britt Dekker in 'Waar is De Mol?' naar Oekraïne

Openhartige gesprekken 'paardenmeisje'; dinsdag, 21.30 uur, SBS 6

Deel:

Johnny de Mol neemt zijn gasten in Waar is De Mol? (SBS 6) mee naar bijzondere plekken over de hele wereld. Vanavond mag presentatrice, actrice en 'paardenmeisje' Britt Dekker met Johnny naar Oekraïne. Britt neemt haar jeugdvriendin Lia mee op deze reis. 

In april 1986 vond in Tsjernobyl in Oekraïne de grootste kernramp uit de geschiedenis plaats. Het gebied rond de kerncentale is nu overgenomen door de natuur, maar wat zijn nu nog de gevolgen van de ramp? Britt Dekker die in Waar is De Mol? deze streek bezoekt, is bang voor radioactieve straling, maar wil er in het programma van Johnny de Mol toch een kijkje nemen. 

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Waar is de Mol? Johnny de Mol Britt Dekker Oekraïne
Johnny de Mol en Britt Dekker bezoeken Oekraïne in 'Waar is de Mol?' Ook Britts jeugdvriendin Lia is erbij.

Daarom neemt ze jeugdvriendin Lia, die haar altijd door dik en dun steunt, mee op deze reis met Johnny de Mol. Tijdens de trip naar Oekraïne vertelt paardenmeisje Britt Dekker openhartig over de spanningen die ze heeft voorafgaand aan dressuurwedstrijden. Ook vertelt ze in Waar is De Mol? over haar eetstoornis, haar grote liefde Max en het verlies van haar vader Willem.

Waar is De Mol? – Britt Dekker in Oekraïne

In de reeks Waar is De Mol? neemt presentator Johnny de Mol iedere week een BN'er mee naar een bijzondere reisbestemming. Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken, met humor en ontroerende momenten. Deze keer gaat Johnny met Britt Dekker naar Oekraïne. Ook Lia, een jeugdvriendin van Britt, gaat mee. 

Dinsdag 14 juli, 21.30 uur, SBS 6

--:--