Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Brokkenpiloten in 'De slechtste chauffeur van Nederland'

Kunnen ze weer de openbare weg op?; woensdag, 20.30 uur, RTL 5

Deel:

Zes chauffeurs strijden in De slechtste chauffeur van Nederland (RTL 5) om een titel die je liever niet wint. Ook in dit seizoen worden de chauffeurs onder leiding van presentator John Williams klaargestoomd om weer veilig terug te keren op de openbare weg. Welke chauffeur is vanavond het allerslechtst en rijdt de meeste roze olifantjes omver?

De zes 'brokkenpiloten op de weg' krijgen iedere week hulp van deskundige coaches om hun rijkunsten te verbeteren. In deze aflevering van De slechtste chauffeur van Nederland leren de cursisten goed over hun schouder te kijken. Helaas ziet John Williams, die hun verrichtingen op de voet volgt, dat dit af en toe goed misgaat; regelmatig sneuvelt er een roze olifantje. 

(Tekst loopt door onder de foto.) 

De slechtste chauffeur van Nederland John Williams
Lukt het om de cursisten in 'De slechtste chauffeur van Nederland' bij te spijkeren?. Credits: nbsp;Roland J. Reinders.

Tot overmaat van ramp willen de chauffeurs ook nog dat een van de brokkenpiloten naar huis gestuurd wordt. Maar heeft die niet juist 'gewonnen'? In elk geval heeft John Williams heel wat te stellen met zijn cursisten. Vanavond zien we in De slechtste chauffeur van Nederland hoe dit afloopt. 

De slechtste chauffeur van Nederland

In dit programma krijgen de zes 'slechtste' chauffeurs van Nederland een heropvoeding krijgen. Geholpen door deskundige coaches worden zij klaargestoomd om weer terug te keren op de openbare weg. De presentatie is in handen van John Williams. 

Woensdag 20 januari, 20.30 uur, RTL 5

Beeld: Roland J. Reinders

--:--