Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Danny Blind in 'Meer dan goud' over successen en verdriet

Maandag, 19.00 uur, NPO 1

Deel:

Vandaag start een nieuw seizoen van het EO-programma Meer dan goud, waarin zes oud-topsporters terugkijken op hun carrière. Danny Blind, Maartje Paumen, Annemarie Verstappen, Michel Mulder, Edith Bosch en Hennie Kuiper verblijven een week lang op kasteel Rechteren in Dalfsen.

Ondanks hun diverse sporten en achtergronden herkennen ze veel in elkaars leven en ervaringen. Tijdens het ontbijt en het diner delen ze kostbare kleine en waardevolle grote momenten uit hun sport- en privéleven. Samen herbeleven de oud-topsporters in Meer dan goud de pieken en dalen die ze in hun actieve sportcarrière hebben doorgemaakt.

(Tekst loopt door onder de video.)

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ook spreken ze de ander moed in en houden ze elkaar waar nodig een spiegel voor. In de karakteristieke setting van het kasteel in Overijssel genieten Danny Blind, Maartje Paumen, Annemarie Verstappen, Michel Mulder, Edith Bosch en Hennie Kuiper van gezamenlijke activiteiten, waarbij hun winnaarsmentaliteit soms toch weer de overhand krijgt.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Meer dan Goud
Zes oud-topsporters delen in 'Meer dan goud' herinneringen uit hun sport- en privéleven met elkaar.

Bewuste keuze Danny Blind voor Sparta

Voormalig profvoetballer Danny Blind staat centraal in de eerste aflevering van Meer dan goud. Hij is een van de weinige voetballers die alle Europese clubprijzen én de wereldbeker wisten te winnen. In Meer dan goud vertelt hij onder meer over zijn bewuste keuze voor Sparta, het plotselinge overlijden van zijn broer en het ‘tijdperk Ajax’.

Meer dan goud: serie en podcast

Danny Blind, Maartje Paumen, Annemarie Verstappen, Michel Mulder, Edith Bosch en Hennie Kuiper hebben jarenlang alles op alles gezet om de beste te worden én te blijven. In Meer dan goud praten ze openhartig over unieke prestaties, zwaarbevochten overwinningen en ontroerende gebeurtenissen. Daarnaast gaat EO-presentator Kefah Allush in gesprek met de sporters en een door hen gekozen speciale gast in de Meer dan Goud podcast.

Maandag 19 t/m donderdag 22 juli om 19.00 uur, NPO 1
Vrijdag 23 juli, 21.30 uur, NPO 1 
Zaterdag 24 juli, 22.25 uur, NPO 1 


--:--