Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De vrouw van de bakker - een verhaal van Lisette van de Heg

‘Hij ziet me niet eens,’ zei ze tegen hem'

De vrouw van de bakker is verdrietig omdat haar man geen aandacht voor haar heeft. Een kort verhaal geschreven door schrijfster Lisette van de Heg. Het prachtige verhaal is terug te vinden in de verhalenbundel voor volwassenen 'Het dorp'. De verhalen die erin staan, zijn bekende bijbelverhalen in een nieuw jasje. Download hier de gratis PDF over het verhaal van de bakkersvrouw.

Deel:

De vrouw van de bakker

De schoenmaker wenkte haar. Hij glimlachte en daardoor moest ook zij glimlachen toen ze naar hem toe liep. Haar ogen glansden, haar haren krulden in haar nek en in haar buik voelde ze een vriendelijk gefladder. Ze wreef haar vuist er even tegenaan. Ze wist dat ze niet te dicht bij de schoenmaker moest komen. Niet te vaak met hem moest praten, lachen en fluisteren. Ze wist het best en hij wist het ook. Daarom deden ze het niet vaak. Niet al te vaak. Maar wel af en toe.

Klik hier voor het volledige verhaal

 

Lisette van de Heg

Lisette van de Heg debuteerde in 2009 met de prijswinnende roman Mara. Daarna volgden meerdere romans, een prentenboek, verhalenbundel en kinderboek. Onlangs verscheen Flirt, een eerlijke roman over een confronterend thema. Toen ze met dit onderwerp bezig was, schreef ze het korte verhaal De vrouw van de bakker, gebaseerd op de overspelige vrouw uit Johannes 8

In dit artikel vertelt Lisette van de Heg over haar nieuwe roman Flirt

--:--