Ga naar submenu Ga naar zoekveld

‘Meer dan verwacht’: drielingmoeder Tatiana naar het ziekenhuis met dochter Hope

Dit beleeft drielingmoeder Tatiana in week 1 van ‘Meer dan verwacht’

In de serie ‘Meer dan verwacht’ maken we kennis met Tatiana, die in haar eentje de eenjarige drieling Hope, Faith en Charity opvoedt. Om Hope heeft Tatiana heel wat zorgen gehad. Het meisje is geboren met een hartafwijking. Dit maken Tatiana en haar meisjes de komende week mee.

Deel:

Aflevering 1

Hope, Faith & Charity, de drieling van Tatiana, gaan voor het eerst naar de kinderopvang! Wakker maken, wassen, aankleden, ontbijten ... Tatiana heeft er al een hele ochtend opzitten nog voordat de meiden op de opvang aankomen. Eenmaal op het kinderdagverblijf heeft ze geen tijd om te ontspannen, stil zitten met een eigen bedrijf is er niet bij. Gelukkig houdt het kinderdagverblijf haar tijdens het werk op de hoogte van hoe het met de meiden gaat.

Aflevering 2

Tatiana en haar kinderen zijn al vroeg wakker. De fysiotherapeut van Hope komt langs om te kijken hoe het met haar gaat. Hope kruipt, staat en beweegt goed, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend geweest. Haar leven hing na de geboorte aan een zijden draadje, iets waar alleenstaande moeder Tatiana maar weinig over praat. Op het programma staat ook samen naar de supermarkt inkopen doen, maar er worden meer boodschappen úit het mandje gegooid dan er in.

Het beste van Opgroeien & Gezin tweewekelijks in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Aflevering 3

De drieling Faith, Hope en Charity zijn op de kinderopvang want Tatiana heeft een belangrijke klus op de planning: kleding uitzoeken! De moeder van Tatiana komt haar te helpen want met een drieling is er een lading aan kleding die uitgezocht moet worden. Daarbij heeft Tatiana dozen vol nieuwe outfits ingeslagen en stapels kleding die verkocht moet worden. Maar is haar moeder nou een goede hulp of zorgt ze alleen maar voor meer werk?

Aflevering 4

Tatiana heeft de zomer al in haar bol en dus moet de tuin er tiptop uitzien om er samen met de meiden van te kunnen genieten. Van watertafel tot prinsessenkasteel, de meiden komen niets te kort. Omdat het nog best een uitdaging is alles in elkaar te zetten met drie rondkruipende meiden, heeft ze hulptroepen ingeschakeld.

Aflevering 5

Tatiana wordt geconfronteerd met de harde realiteit. Dochter Hope is ernstig ziek en heeft last van ademhalingsproblemen. Omdat Hope sinds haar geboorte hartpatiënt is, laten de artsen niks aan het toeval over en wordt ze met spoed opgenomen op de Intensive Care. Waar Hope dapper strijdt tegen haar ziekte, probeert Tatiana haar aandacht te verdelen tussen het ziekenhuis en haar twee meiden thuis. Als alleenstaande moeder is dat best een uitdaging.

Lees hier de belevenissen van Carlo en Fahishta in week 1. 

Bekijk hieronder de trailer.

--:--