Ga naar submenu Ga naar zoekveld

‘Meer dan verwacht’: een drieling verzorgen is topsport!

Dit beleven Carlo en Fahishta met hun drieling in week 2 van ‘Meer dan verwacht’

Het vinden van balans is niet eenvoudig voor Carlo en Fahishta: hoe zorg je dat je beschikbaar bent voor de drieling en pak je leven weer op? Hier vind je de belevenissen die ze de komende week in ‘Meer dan verwacht’ meemaken.

Deel:

Aflevering 6

Carlo en Fahishta bereiden zich voor op een drukke dag, want drieling Joah, Justice en Naila gaan in Almere voor het allereerst babyzwemmen. Op pad met een drieling vereist veel voorbereiding. Luiers, zwemkleding, handdoeken... en dat alles keer drie! Carlo en Fahishta leven nu meer dan een half jaar in ‘baby-land’. Ze beseffen dat er van hun oude leven niks meer over is.

Aflevering 7

Fahishta en Carlo zijn vandaag in het ziekenhuis, waar Carlo een vrij definitief besluit neemt. Hij gaat zich laten steriliseren. Maar staat Fahishta ook achter deze keuze?

Het beste van Opgroeien & Gezin tweewekelijks in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Aflevering 8

Carlo en Fahishta staan ook voor een spannende beleving. Inmiddels is de drieling een half jaar oud. Carlo en Fahishta zijn samen op zoek naar balans; in het huishouden, relatie en in hun vrije tijd; een drieling verzorgen is topsport! En alsof dat nog niet uitdagend genoeg is, moet Fahishta met haar hand over haar moederhart strijken. Volgens culturele traditie is het tijd voor oorbelletjes bij Naila!

Aflevering 9

Carlo en Fahishta vinden het moeilijk om elkaar nog te vinden. Terwijl hun relatie onder enorme spanning ligt, zorgen ze dat het de drieling aan niets ontbreekt en ultiem kan ontspannen. Joah, Naila en Justice gaan naar de spa!

Aflevering 10

Naila, Justice en Joah vieren hun eerste verjaardag. Carlo en Fahishta nemen een onvermijdelijk besluit.

Lees hier de belevenissen van Mieke en Nick in de tweede week van Meer dan verwacht

--:--