Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Drieling Mae, Ivy en Nova voor het eerst naar school in 'Meer dan verwacht'

Dit beleven Kevin en Nicole met hun drieling in week 2 van ‘Meer dan verwacht’

Voor Kevin en Nicole nadert een bijzondere dag, want het stel gaat trouwen! Bovendien gaan Ivy, Nova en Mae bijna voor het eerst naar school. Hier vind je de belevenissen van het drielinggezin in ‘Meer dan verwacht’ voor de komende week.

Deel:

Aflevering 6

Voor Kevin en Nicole is de grote dag aangebroken: ze gaan trouwen! De voorbereidingen zijn in volle gang en aan werkelijk alles is gedacht. Nicole en Kevin en de drieling kunnen niet wachten om samen voor het altaar te staan.

Aflevering 7

Kevin en Nicole genieten volop van elkaar en hun geliefden tijdens hun trouwdag. Wat Kevin niet weet, is dat de drieling ook iets speciaals in petto heeft!

Het beste van Opgroeien & Gezin tweewekelijks in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Aflevering 8

De drieling van Kevin en Nicole is al bijna 4 jaar. Dat betekent dat het tijd is voor een bezoek aan het consultatiebureau. Een pittige klus met één kind, laat staan met drie ... Maar zoals we van Nicole gewend zijn, is ook dit bezoek volledig voorbereid. Bovendien is er niets dat een mooie pleister en een zakje snoep niet kunnen oplossen.

Aflevering 9

De drieling van Kevin en Nicole heeft de dagen afgeteld: zijn jarig en natuurlijk wordt dat groots gevierd. Ivy, Mae en Nova leren fietsen zonder zijwieltjes. En nu ze na de vakantie naar school mogen, mogen de dames helemaal zelf een nieuwe schooloutfit shoppen.

Aflevering 10

Ze hebben er lang naar uit gekeken maar het is zover: Mae, Ivy en Nova mogen eindelijk voor het eerst naar de basisschool! Nicole heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Ze neemt geen enkel risico om te zorgen dat die eerste schooldag vlekkeloos verloopt.

Lees hier de belevenissen van Tatiana in week 2 van Meer dan verwacht.

--:--