Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Emotionele afleveringen in 'Meer dan verwacht': Mieke en Nick verwelkomen hun drieling

Dit beleven Mieke en Nick in week 2 van ‘Meer dan verwacht’

Voor Mieke en Nick komt de bevalling steeds dichterbij! Dit maken ze de komende week mee in de serie ‘Meer dan verwacht’.

Deel:

Aflevering 6

Mieke en Nick zijn in het ziekenhuis. De wee-opwekkers doen hun werk. Mieke staat op het punt om – op de natuurlijke manier – te bevallen van een drieling …

Aflevering 7

Nick en Mieke kunnen eindelijk hun dochtertje Yara voorstellen aan de pasgeboren drieling Levi, Mats en Twan. Ze zijn één dag oud en worden nog gemonitord in het ziekenhuis. Yara komt met opa en oma op bezoek om haar nieuwe broertjes te bewonderen.

Het beste van Opgroeien & Gezin tweewekelijks in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Aflevering 8

Voor Mieke en Nick is er een spannende tijd aangebroken, de drieling mag mee naar huis! Het gezin is nu eindelijk compleet. Hoewel de nachten meermaals onderbroken worden, pakken ze dit aan als een waar sterrenteam. Ze lijken alles onder controle te hebben.

Aflevering 9

Het zijn tropentijden voor Mieke en Nick. Alles staat in het teken van de zorg voor de te vroeg geboren drieling en dochter Yara. Dat vraagt een strakke planning en goede taakverdeling tussen de jonge ouders. Als de drie jongens worden verwacht in het ziekenhuis voor een hoortest lijkt alles tegen te zitten …

Aflevering 10

Met een drieling in huis zijn de pakken luiers en flesvoeding niet aan te slepen. Daarom gaan Mieke en Nick vandaag naar het dorp om de wekelijkse inkopen te doen. Met de enorme drielingwagen voelt Mieke zich de attractie van Heerhugowaard. En Mieke en Nick zijn precies 8 jaar bij elkaar, tijd voor romantiek!

Lees hier wat Kevin en Nicole meemaken in de tweede week van Meer dan verwacht.

--:--