Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit zijn John en Lianne uit 'Handen aan de couveuse'

Kijk vanaf woensdag 7 september naar het verhaal John en Lianne

In de eerste aflevering van 'Handen aan de couveuse' maken we kennis met John (40) en Lianne (35). Hun dochter Edith komt met amper 26 weken ter wereld en weegt slechts 940 gram. Hoe houden zij zich staande en waar putten zij tijdens deze onzekere periode hoop uit?

Deel:

John en Lianne zijn al zestien jaar samen. Ze leren elkaar kennen in de plaatselijke dorpskroeg en het is meteen raak. Binnen twee maanden wonen ze samen en vanaf dat moment is het leven één groot feest voor het verliefde stel. Ze reizen samen de hele wereld over en bezegelen 12,5 jaar geleden hun liefde met een huwelijk.

Wintersportvakanties en een goed glas wijn 

John en Lianne staan optimistisch in het leven en genieten graag samen van een goed glas wijn. Ook zijn ze gek op wintersportvakanties en spreken ze veel af met vrienden. Doordeweeks is John projectmanager bij een technisch bedrijf en op zaterdag staat hij op het voetbalveld. Lianne werkt als HR manager en doet twee keer per week fanatiek aan bootcamp.

Reizen inruilen voor een stabiel gezin

Acht jaar geleden besluiten ze het vele reizen in te ruilen voor een meer stabiel leven als gezin. Helaas gaat zwanger worden niet makkelijk en staat hun leven jarenlang in het teken van meerdere vruchtbaarheidsbehandelingen. Dit traject werpt uiteindelijk haar vruchten af, want vier jaar geleden worden ze de trotse ouders van hun zoon Dion. Zwanger worden van een tweede kindje blijkt opnieuw erg intensief, maar na diverse pogingen IUI en uiteindelijk IVF is het gelukt. Lianne raakt voor de tweede keer zwanger, dit keer van een meisje.

Een reis door Amerika

Het is de grote droom van Lianne en John om binnenkort samen met hun gezin naar Amerika af te reizen. John heeft Amerikaanse roots en zijn moeder woont in Florida. Hun kinderen zijn daardoor een kwart Amerikaans en daarom willen ze dit land graag samen bezoeken.

Kijk ‘Handen aan de couveuse' nu op NPO Start.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Opgroeien & Gezin

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Opgroeien & Gezin

In onze tweewekelijkse nieuwsbrief bieden we je inspirerende (geloofs)verhalen, de mooiste podcasts en programma's die raken.

Inschrijven
--:--