Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dominee worden was de grote wens van Janneke Burger

Predikant te gast in 'Andries'; zondag 12.45 uur, NPO 2

Deel:

Andries Knevel ontvangt iedere zondagmiddag christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden. In deze aflevering van het interviewprogramma Andries ontmoet hij dominee Janneke Burger-Niemeijer. 

Ze mocht niet op meisjesvoetbal en daarom is ze maar dominee geworden. Zo vat Janneke Burger haar levensweg lachend samen. De predikant, die zondagmiddag te gast is in Andries, omschrijft zichzelf als een moeder die jankt, lacht, computert, ‘praatpraat’, holt en vliegt. Dominee worden was de grote wens van Janneke, die ooit uitgever was, omdat ze alle mensen gunt dat ze de Here Jezus leren kennen.

Andries: Janneke Burger-Niemeijer

Andries Knevel ontvangt mensen die getuigen van hun geloof in Christus. “Ik maak Andries om mensen te bemoedigen en te motiveren,” vertelt de presentator. “Als je ernaar kijkt, moet je je als het ware weer geïnspireerd voelen om de weg met God te gaan, hoe moeilijk omstandigheden soms ook zijn. Ook de gasten vertellen van hun sores en zorgen. Want de weg met God kan weleens hobbelig zijn. Maar hun ervaring is ook: God is erbij.” Vandaag is dominee Janneke Burger te gast. 

Zondag 6 juni, 12.45 uur, NPO 2 (herhaling: maandag, 0.15 uur, NPO 2)

Kijk 'Andries' hier terug

--:--