Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Emotionele oproep kleindochter Angelique in 'Het Familiediner'

Verzoening na videoboodschap?; maandag, 21.20 uur, NPO 1

Deel:

Angelique logeerde vroeger heel graag bij haar opa en oma, maar tot haar grote verdriet is er nu al drie jaar geen contact meer tussen haar ouders en grootouders. In Het Familiediner roept ze de hulp in van EO-presentator Bert van Leeuwen. Kan hij de ruziënde partijen dichter bij elkaar brengen?

Angelique zou graag zien dat haar ouders en grootouders hun ruzie bijleggen. In Het Familiediner gaat presentator Bert van Leeuwen vanavond met een emotionele videoboodschap van Angelique naar de ruziënde partijen. Bert nodigt ze uit voor een diner, in de hoop de familie weer samen aan tafel te krijgen. 

Wie stappen er uit de limousine?

Tot het einde van het programma blijft het spannend wie er uit de limousine zullen stappen. “Na al die jaren blijft het bijzonder om een programma te mogen maken dat veel meer is dan alleen maar een televisieprogramma,” zegt Bert van Leeuwen, die Het Familiediner al twintig seizoenen met plezier maakt.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Het Familiediner Rosalia Bert van Leeuwen
Bert van Leeuwen doet zijn uiterste best, maar krijgt hij de ruziënde familieleden weer aan tafel?.

“Soms is het frustrerend, maar vaak ook zeer dankbaar werk als het lukt vastgelopen situaties weer vlot te trekken.” Ook de sorrylimousine van Het Familiediner staat vanavond weer ergens in Nederland. Hier kunnen voorbijgangers instappen en een persoonlijke ‘sorryboodschap’ achterlaten.

Het Familiediner

EO-presentator Bert van Leeuwen zet alles op alles om samen met een familielid of vriend(in) een beschadigde familieband te herstellen. In deze aflevering vertelt kleindochter Angelique hoe zij vroeger zo fijn logeerde bij haar opa en oma. Maar ook dat er nu al drie jaar geen contact meer is tussen haar ouders en grootouders. Hopellijk komt daar vanavond verandering in.

Maandag, 21.20 uur, NPO 1

Kijk 'Het Familiediner' hier terug

--:--