Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Feesten, vrouwen, drank en drugs

De Verandering, zaterdag 2 april om 18:35 uur op NPO2

Jimmy Peperkamp groeit op in een christelijk gezin. Samen met zijn ouders, broers en zussen is hij elke zondag in de kerk te vinden. Maar als Jimmy 14 jaar is, neemt hij heel bewust afscheid van kerk, God en geloof.

Deel:

Want alhoewel ze elke week naar de kerk gaan, vindt Jimmy niets van waarde in het geloof. Op zoek naar een spannender leven gaat hij op 16-jarige leeftijd helemaal los in feesten, vrouwen, drank en drugs. “De wereld lag aan mijn voeten. Gevoelsmatig begon voor mij toen het leven pas,” vertelt Jimmy. Uiteindelijk gaat hij ook handelen in drugs.

Jimmy heeft veel agressie in zich. Hij haalt vooral voldoening uit opruien, vechten, vernielen en het bekogelen van de politie. Als ADO Den Haag-fan staat hij altijd klaar om voetbalsupporters van een andere club in elkaar te rammen. En hij geniet daarnaast intens van de aandacht van vrouwen, of ze nu een relatie hebben of niet. Hij leeft naar zijn idee een rijk leven, tot hij zich op een gegeven moment toch gaat afvragen waar dit leven uiteindelijk naartoe zal leiden.

Gemist: Kijk 'De Verandering' met Jimmy Peperkamp terug via NPO Start

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De Verandering

Zaterdag 2 april om 18.35 uur op NPO2

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--